≫ 

Vujadin Savić za Telegraf: Dolazak Milunovića me ne tera iz Zvezde, pričamo o produžetku ugovora! (VIDEO)

Popularni Giška spreman da se bori za svoje mesto u timu posle povrede

  • 5

Fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić žali što nije mogao da bude akter utakmice protiv Napolija u Italiji, a usput se osvrnuo na svoj status u ekipi.

Posle potvrđenog dolaska Nemanje Milunovića, pojačana je konkurencija u štoperskoj liniji, a Vujadin je novom kolegi poželeo sreću na Marakani.

- Sigurno da se radi o dobrom igraču, ne znam ga lično, kao igrača ga znam, navijači treba da budu srećni što dolazi. Što se mene tiče, njegov dolazak neće da tera ni mene niti bilo kog drugog od igrača. Meni ističe ugovor sada, ali pričamo i pričaćemo oko produžetka - bio je deo Savićevog odgovora na pitanje Telegrafa o statusu u klubu.

- Nikad se u fudbalu ne zna da li ostajete ili odlazite. Ja sam ovde stvarno presrećan, sigurno ćemo se dogovoriti na obostrano zadovoljstvo. Biće sve u redu, da li idem ili ostajem, stvarno ne mogu da pričam.

Savić je sa Goranom Čaušićem i Filipom Stojkovićem gledao utakmicu protiv Napolitanaca, pošto nije mogao da zaigra u Napulju zbog povrede.

Vujadin Savić je protiv Napolija zaključao prilaze golu Foto: Marko Jovanović

- Ja teško podnosim i situacije kad ne mogu da treniram, a kamoli da igram utakmice. Tako je u prvenstvu, još više u Evropi, bilo mi je jako žao. Međutim, momci su odigrali dobru utakmicu, iako smo izgubili sa 3:1, ponosan sam. Učimo školu, nadam se da ćemo u sledećoj sezoni osvojiti prvo mesto i da ćemo se boriti za ulazak u Ligu šampiona.

Drastična je razlika u poseti na evropskim i domaćim mečevima, čak je na gostovanju u Napulju bilo 3.000 Delija, a na beogradskim mečevima se desi da bude slična brojka u Superligi.

- Ja bih poželeo da navijači pokažu kako mogu da dođu na domaće utakmice u velikom broju kao što su radili do sada, međutim, sada je poseta malo slabija u domaćem prenstvu, zašto ne bi došlo 20.000 na ovu utakmicu? Mi igrači bismo bili presrećni, i njima bi bilo lepše. Zato ih pozivam.

Što se zdravstvenog biltena tiče, još će se pričekati na Savićev povratak.

- Za ovu utakmicu neću biti spreman, iskreno se nadam da ću se što pre oporaviti i da ću biti spreman da odigram neki meč do kraja sezone.

Šta je još Savić rekao o dolasku PSŽ-a i izjavi Mbapea, ali i lekciji koju je Liverpul naučio iz sopstvene nadmenosti, možete pogledati u vrhu vesti.

VIDEO - Fudbaleri Zvezde delili autograme i karte za Voždovac

VIDEO - Gol Bena nakon plesa po terenu Marka Marina

(B.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sava Savanovic prvi Srpski vampir

    1. decembar 2018 | 15:40

    Naravno da Vujadin treba da ostane. Bez nekoliko kvalitetnih igraca na svakoj poziciji tesko je uspesno izdrzati ovaliko utakmica.

  • Nenad789

    1. decembar 2018 | 16:02

    Vujadin Savic ne ide nikuda vec odlazi pozajmnjeni igrac Rasid Sumaila a i nije zadovoljio ocekivanja !!!

  • dest

    1. decembar 2018 | 15:38

    Srecan si tu a pricate o produzetku ?? Mislis bices srecan ako izvuces sto vise love ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA