≫ 

Kolarov umalo pocepao mrežu Intera sa penala: Toliko je jako šutnuo loptu, da nije bilo šanse da se odbrani! (VIDEO)

Vučica je ičšupala bod na Olimpiku protiv Neroazura u derbiju Serije A

  • 0
Aleksandar Kolarov; Foto: AP/Tanjug
Fudbaleri Rome čestitaju Kolarovu; Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Rome i Intera remizirali su u derbiju 14. kola Serije A na Olimpiku (2:2). Inter je dva puta vodio, ali se Vučica dva puta vraćala u igru, da bi joj bod doneo Aleksandar Kolarov golom sa bele tačke u 74. minutu.

Kapiten reprezentacije Srbije precizno je izveo penal koji je skrivio hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović, koji je igrao rukom u kaznenom prostoru.

Kolarov je snažno šutirao, pa Handanović nije imao šanse da odbrani udarac, iako je pogodio stranu.

Prethodno je Keita Balte u 37. minutu doveo Inter u vođstvo posle dobrog centaršuta D'Ambrozija, da bi Čengiz Under spektakularnim golom poravnao rezultat i tako se donekle opravdao pred navijačima za težak promašaj u Ligi šampiona protiv Real Madrida pre nekoliko dana.

Ikardi je sjajno skočio u 66. minutu posle kornera koji je izveo Brozović i vratio je Interu vođstvo, ali je Kolarov sa bele tačke potom postavio konačan rezultat.

Roma je posle ovog meča na 7. mestu na tabeli, dok je Inter na drugom sa 29, ali uz meč manje od Npolija, koji ima isto toliko bodova. Roma u narednom kolu u subotu, 8. decembra gostuje Kaljariju, dok Inter igra novi veliki derbi i to već u petak, 7. decembra, kada od 20.30 gostuje Juventusu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA