≫ 

Odavno ovakav fudbalski šmeker nije došao u Beograd: Nejmar oduševio srpske klince i jednu navijačicu (VIDEO)

Brazilski as se fotografisao na aerodromu Nikola Tesla sa svakim ko ga je to zamolio

  • 39

Fudbaleri PSŽ-a stigli su u Beograd pred meč protiv Zvezde (utorak, 21.00, Arena sport), a na aerodromu su Nejmara, Embapea, Kavanija i ostale zvezde francuske ekipe, dočekali fanovi i veliki broj medija.

Nisu davali izjave, ali su bili raspoloženi da se fotografišu sa fanovima, koji su ih čekali na aerodromu čim su sleteli.

Veliki broj navijača, pertežno mlađih, čekao je na aerodromu da ugleda svoje idole.

Prvih nekoliko igrača nije želelo da se fotografiše, a zatim je naišao Kavani, koji je uslišio molbe navijač koji ga je zamolio za slikanje.

Nejmar pozira navijačici koja ga je čekala na aerodromu; Foto: Telegraf

A onda, zvezda koja se čekala... Nejmar je prošao kroz vrata aerodroma, a svi pogledi bili su upereni ka njemu. Iako ga prati glas arogantne zvezde, uslišio je molbu svakoga ko ga je pitao za selfi. Mađu njima je bila i jedna atraktivna crnka, kao i nekoliko mlađih navijača, a čak je i napisao autogram navijaču koji ga je pitao da mu se potpiše za uspomenu.

Fudbaleri PSŽ-a su zatim, bez davanja izjava ušli u klupski autobus, posle čega su krenuli ka hotelu, a zatim će imati konferenciju i trening na Marakani.

Inače, o Nejmaru je pred utakmicu pričala i srpska starleta Soraja, koja je poručila da neće navijati za Brazilca, sa kojim su je povezivali u prošlosti, već za Crvenu zvezdu.

Nejmar posle selfija, potpisivao i autograme; Foto: Telegraf

Inače, Zvezdi je protiv PSŽ-a neophodna pobeda da bi ostala u igri za 3. mesto u Grupi C i nastavak takmičenja u Ligi Evrope. Takođe, crveno-belima je neophodno da se poklopi rezultat iz Liverpula, gde im je potrebna pobeda Napolija na Enfildu.

U toj situaciji bi dalje u nokaut fazu prošli Napoli i PSŽ, Zvezda bi bila treća, a Liverpul četvrti.

Takođe, i PSŽ juri pobedu protiv Zvezde, jer i remijem ne može da bude siguran u prolaz u nokaut fazu (ako recimo Liverpul pobedi Napoli sa 4:3, Italijani prolaze dalje, a ispada PSŽ).

Meč je na programu u utorak od 21.00, a karte su rasprodate. Očekuje se i dolazak oko 500 navijača PSŽ-a, koji sleću na dan utakmice i direktno idu na stadion Zvezde.

VIDEO: Francuski novinar napustio konferenciju jer nije dobio odgovor Milojevića

(S. Damnjanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA