≫ 

Pantelić otkrio kako je odustao od tužbe za "Brata Pantelu": Saznao sam da se radi o nepokretnom klincu...

Marko se prisetio momka koji je uveseljavao navijače svojim komentarima na društvenim mrežama

  • 7

Marko Pantelić, novi potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, naravno pre toga bivši istaknuti reprezentativac naše zemlje i fudbaler Zvezde, Herte, Ajaksa, gostovao je kod Ivana Ivanovića u emisiji, i gde je otkrio jedan dosad nepoznat detalj iz svog života. 

Tiče se njegovog "dvojnika" Brata Pantele, momka koji se tim imenom predstavljao na društvenim mrežama i komentarima uveseljavao navijače, mnoge zbunjivao jer su mislili da se radi o pravom Panteliću.

Kada je Ivanović podsetio Marka  na neke od "tvitova" Brata Pantele, ovaj je otkrio o kome se radi.

- Nikada nisam imao profil na društvenim mrežama. Hteo sam da tužim toga ko stoji iza profila, ali kasnije sam odustao kada sam saznao kakva priča stoji iza toga. On se sam javio, ispostavilo se da je nepokretan momak iz Kraljeva kome sam ja bio neka vrsta idola - otkrio je Pantelić.

Marko je u emisiji govorio i o svom novom angažmanu, prvom na nekoj funkciji u srpskom fudbalu.

- Fudbalska organizacija mora da ima mnogo stvari da bi funkcionisala uspešno. Spletom okolnosti, ja sam sada isto potpredsednik, ali i pre mog dolaska ona je funkcionisala dobro na čelu sa Slavišom Kokezom. Stvarno funkcioniše kako treba, dobri su rezultati, organizacija je finansijski stabilna, ne vidim nijedan problem. Sada samo treba da se unapređujemo i da idemo napred, da ne bude samo da smo se kvalifikovali na Svetsko prvenstvo. Srbija će sigurno u bliskoj budućnosti uraditi nešto veliko na svetskom ili evropskom prvenstvu.

Nezaobilazna tema razgovora bio je rezultat Zvezde u Ligi šampiona.

- Fenomelano sve izgleda poslednje dve godine. Kroz Liga Evropu došli do proleća, sad i Liga šampiona. Neočekivano smo stigli do grupne faze posle dva gola u Salcburgu, to su samo ludi optimisti, ludi zvezdaši nadali tome. Hvala bogu, dočekali smo Ligu šampiona na Marakani, dočekali tri najatraktivnija protivnika: finalistu Lige šampiona, PSŽ sa takvim imenima, najboljim mladim igračem na svetu, ponajboljim na svetu Nejmarom, Napoli koji je sjajan tim... Svaka čast Zvezdi.

VIDEO: Pantelini roditeljski saveti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA