≫ 

Ovo je novinar koji je psovanjem isprovocirao Lalatovića na istorijskoj konferenciji u Kruševcu (FOTO)

Mada je velika dilema da li je stvarno u pitanju novinar ili navijač Čarapana

  • 44

Ko je čovek s kojim se Nenad Lalatović verbalno sukobio na konferenciji za medije, odnosno da li je novinar ili navijač, bilo je glavno pitanje u javnosti dan posle skandala u Kruševcu.

Skandala koji je brzinom munje obišao celu Srbiju, ali i region. Podsetimo, ''ulje na vatru'' je najpre dolila portparolka Napretka Valentina Vasić pitanjem o srednjem prstu, da bi Lalatovića u jednom trenutku prekinuo ''neko'' na pres konferenciji.

- Pu*i, bre, ku**c majmune jedan. Je*em te u u usta. Ja sam te psovao, p**ka ti materina - čulo se s druge strane, dok je akmera bila fokusirana samo na lalatovića koji je nastavio istim rečnikom.

Taj ''neko'' je Stevan Milutinović za kog su iz Napretka rekli da je lokalni novinar, iako se o njemu na konferenciji govorilo u kontekstu navijača.

Lalatović besan preti da će napustiti konferenciju Printskirn: Youtube/Miroslav Đorđević

Marko Mišković, predsednik Napretka, je u utorak popodne izdao saopštenje u kom je za Milutinovića rekao da radi za sajt kladza.com. I, stvarno! Na ovom sajtu postoje određeni tekstovi čiji potpisnik je pomenuti Milutinović.

Njega je kao novinara nazvao i trener Napretka Milorad Kosanović, koji je za Telegraf dao svoje viđenje celokpune situacije na konferenciji.

- Mislim da se radi o novinaru. Tom nekom Stevi, koji ima svoj portal ili blog. Viđamo ga povremeno na događajima koje klub upriliči, ali ne tako često - rekao je Kosanović.

S druge strane, prema saznanjima Telegrafa, Milutinovića u Kruševcu malo ko zna kao novinara. Više kao radnika koji radi u Okružnom zatvoru u Kruševcu, ali i kao velikog navijača Napretka.

Stevan MIlutinović - čovek koji se sukobio sa Lalatovićem Foto: Facebook
Stevan MIlutinović - čovek koji se sukobio sa Lalatovićem Foto: Facebook

To se jasno moglo videti po statusima koje je Milutinović ostavljao na Fejsbuku, a koji je u međuvremenu ugasio, ali i tekstu koji je na pomenutom portalu uradio kao najavu za derbi Napredak- Radnički.

- Ono čega se pribojavaju navijači Čarapana jesu neki drugi faktori, koji van terena mogu da naškode njihovim ljubimcima kao puno puta ove godine. Svi se sećaju čudnog spleta okolnosti u Nišu kada su dva penala dosuđena u korist domaćina koji inače često u poslednjih 12 meseci postiže golove sa bele tačke - piše u tekstu pod nazivom ''Srpski El Klasiko - Radnički dolazi pod Bagdalu''.

Printskrin: kladza.com

Takođe, Telegrafu se tokom dana javila nekolicina navijača iz Kruševca koji su potvrdili da je grupa navijača sa tribine Zapad 2 vređala Lalatovića.

Najpre su mu pevalu ''Lalatoviću majmune'', na šta je trener Nišlija simulirao orkestriranje, da bi potom prešli na gnusne uvrede koje su ga i izbacile iz takta.

- Žena ti je ku**a, Lalate - često se čulo sa pomenute tribine.

U nastavku možete pogledati i video konferencije:

VIDEO: Ipak ima nešto čega se Lalatović najviše plaši

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    18. decembar 2018 | 19:55

    Umisljeni novinar nekog nebitnog lista psuje trenere iz prve lige??????trebao je Lalatovic da mu nalupa samare!!!

  • sveto

    18. decembar 2018 | 19:49

    Divni su nam novinari !!!

  • Peki

    18. decembar 2018 | 19:22

    To je polu novinar i umisljeni navijac, sa njim se svi sprdaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA