≫ 

Nadam se da ćete me ostaviti na miru: Murinjo se oglasio posle otkaza i čestitao svima Božić!

Posebni je još jednom iznenadio fudbalsku javnost

  • 3

Sada već bivši menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo, posle otkaza koje su mu uručili čelnici kluba oglasio se kratkim saopštenjem. 

Kako prenose mediji u Britaniji, pedesetpetogodišnji stručnjak istakao je da je tokom boravka među Crvenim đavolima bio u potpunosti posvećen rezultatima.

- Izuzetno sam ponosan da nosim grb Mančester junajted. Tako je od prvog dana od kada sam došao u klub i verujem da su to navijači Junajteda prepoznali. Baš kao što je to bio slučaj u prethodnim klubovima, radio sam sa nekim divnim ljudima i verujem da će neki od njih ostati moji prijatelji čitavog života. 

- Znam da ste svi upoznati sa mojim profedionalnim principima.Svakog puta kada se zatvori jedno poglavlje pokazujem najdublje poštovanje i ne komentarišem svoje bivše kolege.

- Nada, se da će mediji takođe poštovati moju poziciju i ostaviti me da živim sopstveni život do trenutka kada odlučim da se vratim fudbalu. Srećan Božić - istakao je Murinjo u svom saopštenju.

VIDEO: Legendarni Žoze Murinjo na meču Crna Gora - Srbija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    19. decembar 2018 | 19:33

    Ako ode Lalatović dodji u Radnički Niš da pravimo ekipu za grupnu fazu Lige Evrope..

  • BB

    19. decembar 2018 | 19:50

    Sad ce bombas Ivica da najavljuje da vrsi pregovore sa njim u pokudaju da sacuva fotelju 😂

  • Pele

    19. decembar 2018 | 21:49

    I treba. Pustite čoveka da na miru odmori u vreme velikih praznika. Zaslužio je to, veliki trener i profesionalac, jedini, jedinstveni i neponovljivi Murinjo. Srcni praznici maestro!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA