Degenek: Ostajem u Zvezdi, ne žalim za Orlovima! (VIDEO)

Štoper crveno-belih sumiroa je utiske posle uspešne sezone u crveno-belom dresu

  • 1

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek izjavio je danas da planira da ostane u redovima crveno-belih i poručio da mu nije žao što ne igra za reprezentaciju Srbije jer je veći deo svog života proveo u Australiji.

On je odgovarajući na pitanja navijača Zvezde otkrio da mu je ulazak u Ligu šampiona protiv Salcburga najemotivniji trenutak godine, zatim da mu je najteže bilo da čuva Mohameda Salaha iz Liverpula, kao i da broj pet na dresu nosi po majčinoj želji.

- Za sada je plan takav da ostajem ovde i da, Bože zdravlja, uzmemo titulu i Kup sledeće godine. Što se tiče reprezentacije nije mi žao što ne nastupam za Srbiju. Nastupam za Australiju, tamo sam živeo veći deo svog života - rekao je Degenek za klupsku televiziju.

Zvezda je završila svoje učešće u Ligi šampiona, a Degenek je otkrio sa kojim fudbalerom je imao najteži posao.

- Mislim da je bilo najteže čuvati Salaha. On je igrao baš protiv mene. Nejmar i Mbape su igrali po krilu, šetali su malo i rekao bih da je bilo najteže protiv Salaha - rekao je defanzivac crveno-belih.

Da podsetimo, Degenek je rođen u Kninu, jedno vreme je proveo u Srbije, ali se sa osam godina preselio u Australiju. Igrao je za omladinsku selekciju Srbije, ali je potom izabrao A tim zemlje u kojoj je odrastao.

VIDEO: Degenek odgovarao na pitanja novinara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    23. decembar 2018 | 17:38

    Орлови "сломљених крила". Тренер, нападач, до скоро голман, гробари. Какве су полуге репке, добро смо и пролазили. Највише због лаких група...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA