≫ 

Mesi izribao januarsko pojačanje Barse: Zašto si se fotkao u Realovom dresu? (FOTO)

Nekada je bolje ne kačiti sve na mreže

  • 1

FK Barselona najavio je dolazak Džeisona Murilja iz Valensije, na pozajmicu u januaru, a sada je taj transfer pod velom kontroverzi zbog jedne stare fotografije.

U poslednjih nekoliko dana vodili su se pregovori između dva kluba, kako bi Katalonci imali rešenje za osetljivu štopersku poziciju, a navodno je Muriljo odbio ponude iz Turske i Italije.

Igrao je do sada za Udineze, Granadu, Kadiz, Las Palmas, a od 2013. do 2017. godine je bio u Interu, u Valensiji je odigrao samo tri meča, a otkrivena je njegova stara želja da zaigra za Real.

Kolumbijac se davno fotografisao u dresu Madriđana, ni ne sanjajući da bi mogao jednog dana da dobije poziv Barselone.

Kada se to dogodilo, fotografije su isplivale, a španski i argentinski mediji navode kako su Leo Mesi i Đerar Pike pitali Murilja za objašnjenje, pošto ova fotografija nije oduševila navijače.

Iako se radi o šest meseci pozajmice za igrača koji neće biti nosilac igre, neće navijačima biti prijatno zbog ovoga, a postojala je čak opcija da se pozajmica pretvori u otkup od 25 miliona evra.

Posle ove fotografije, teško...

VIDEO: Lionel Mesi dribla psa i prodaje mu fore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikan

    24. decembar 2018 | 22:44

    Muriljo je rekao da mu se ostvario san posto je potpisao za Barsu. On nije verovatno nosio realov dres jer navija za njih već zbog druga ili nekog drugog razloga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA