≫ 

Krstičić i AEK postigli dogovor, narednih 48 sati ključno za transfer: Zvezdi vezane ruke, u igri su dva moguća scenarija!

Vezista crveno-belih želi da promeni sredinu i odbio je prvi ugovor koji su mu crveno-beli ponudili

  • 18

Nenad Krstičić je na izlaznim vratima Marakane! Vezista Crvene zvezde je udarna vest u grčkim medijima, koji otkrivaju da je sve dogovoreno između njega i AEK-a.

Krstičiću ugovor sa Zvezdom ističe na leto, pa je na crveno-belima sada još veći pritisak da naprave dogovor sa AEK-om oko obeštećenja.

Kako Telegraf saznaje, Krstičić želi da promeni sredinu, iako je Zvezda pripremila novi ugovor za vezistu, koji je bio jedan od ključnih šrafova mašinerije Vladana Milojevića.

Međutim, Krstičić je nedavno odlučio da ne prihvati novi ugovor, gde bi po godini primao 300.000 evra, i prihvatio je to što mu je šampion Grčke ponudio 500.000 evra po godini.

AEK je prvobitno poslao probni balon, pa je na Marakanu poslao zvaničnu ponudu od 250.000 evra, koja je glatko odbijena. Zvezda želi milion evra, da bi dala zeleno svetlo, a Grci su povisili svoju ponudu na 500.000 evra.

Nije isključeno da se na kraju klubovi nađu negde između i da Krstičić ode za 750.000 evra.

Nenad Krstičić prihvatio 200.000 evra bolju ponudu koju mu je dao grčki šampion; Foto: Marko Jovanović

Krstičić je trenutno na odmoru, na zimovanju u Italiji sa svojom porodicom, a čim se vrati u Beograd očekuje ga posao oko transfera. Prema našim saznanjima, postoji i dalje opcija da Krstičić potpiše novi ugovor i da odmah zatim ode uz veće obeštećenje, ali i ona realnija - da ode već tokom zime za manje obeštećenje, pošto mu je ostalo još šest meseci ugovora.

Ne postoji opcija da Krstičić ostane na Marakani, a da dogovori prelazak u AEK i da tek na leto ode u Atinu kao slobodan igrač. Uostalom, ni Zvezdi ne ide u prilog da ga drži šest meseci u ekipi kada samo treba overiti titulu i sačuvati 15 bodova prednosti u odnosu na Partizan.

Ono što Zvezdi ide na ruku, jeste činjenica da u svojim redovima ima nekoliko igrača koji igraju na toj poziciji u vidu Dušana Jovančića i Gorana Čaušića, pa odlazak Krstičića ne bi preterano uticao na ekipu u nastavku takmičenja tokom prolećne polusezone.

VIDEO: Penthaus od 13.500 za noć i Mercedes od 300.000 evra: Degenek se pohvalio kako uživa u luksuzu na odmoru u Dubaiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    24. decembar 2018 | 16:18

    Ne treba sacuvati 15 bodova prednosti u odnosu na Partizan, nego 9 bodova prednosti u odnosu na Radnicki

  • Milan

    24. decembar 2018 | 16:38

    Ok igrac ali odnos prema klubu koji mu je vratio karijeru sramotan

  • Boki

    24. decembar 2018 | 16:04

    Ako želi da ide ne treba ga zadržavati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA