≫ 

Stigla milionska ponuda za Vujadina Savića, ali Zvezda ima i plan B: Čeka se samo njegov potpis, čim se vrati sa odmora!

Vujadin Savić će moći da izabere najbolju opciju za sebe i klub

  • 16

Interesovanje za igrače Zvezde drastično je poraslo posle odličnih evropskih partija ove jeseni, a još jedan fudbaler koji bi već tokom zime mogao da napusti Marakanu i preseli se u "toplije krajeve" je Vujadin Savić. 

U klub je stigla ponuda turskog Trabzona vredna milion evra, a u klubu još uvek razmišljaju da li je prihvatiti ili ne. Ono što je sigurno, pozicija štopera ne bi bila upražnjena jer je u klub stigao Nemanja Milunović posle isteka ugovora sa BATE - om.

Sa druge strane, čelnici crveno-belih su svesni da Savić od povratka u klub 2017. godine, predstavlja stub odbrane i da bi njegov odlazak mogao da poremeti igru poslednje linije. Takođe, njegov doprinos ulasku u Ligu šampiona nije ni malo zanemarljiv.

Baš zato, za kapitena je pripremljen novi ugovor koji ga čeka na stolu čim se vrati sa odmora, a on je, i te kako, izdašniji. Do sada Savić je imao godišnju platu od oko 200.000 evra, dok bi prema novom ugovoru zarađivao 300.000 evra.

Narednih dana i nedelja biće poznato koja od ove dve opcije će se ostvariti.

VIDEO: Vujadin Savić: Dolazak Milunovića me ne tera iz Zvezde!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    24. decembar 2018 | 23:33

    Sta je 300000 u odnosu na ugovor Zorana Tosica od 800.000

  • Ja

    24. decembar 2018 | 23:30

    Hvala mu za sve ,al je vreme da ode i zbog njega i zbog Zvezde! Vreme mu je da zaradi a i da dodje neko brzi i sigurniji!

  • Zagondzija

    25. decembar 2018 | 09:01

    Odma ga prodajte da ne bude ko sa sms- om!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA