≫ 

Kolinda muvala reprezentativca Francuske koji je u vezi s Pamelom, a on se neviđeno izblamirao kada joj je odgovorio!

Adil Rami očigledno nije veliki poznavalac geografije

  • 0

Adil Rami je imao uspešnu 2018. godinu u profesionalnom smislu, dok je na ljubavnom planu mnogo toga bilo turbulentno. Njegova veza sa glumicom i modelom Pamelom Anderson, bila je pred pucanjem, a pojavila se i informacija da je potpuno pukla kada ju je zaprosio.

Ipak, da to nije bilo tačno, pokazalo se pred kraj godine, kada je sa Velodroma pratila njegove utakmice i navijala za njega.

Pamela je inače 19 godina starija od Ramija, ali to im nije bila prepreka za romansu.

Pamela Anderson u loži Velodroma; Foto: Profimedia

Sada je Rami ponovo došao u žižu javnosti, kada je u jednom novogodišnjem intervjuu priznao da je imao blamantan komentar kada se pozdravljao sa predsednicom Hrvatske, Kolindom Grabar Kitarović tokom dodele medalja u Moskvi posle finala Mundijala.

Da li je Kolinda htela da ga šarmira, znajući da voli starije plavuše, sa bujnim poprsjem, ostaje nam da nagađamo, ali njen komentar možda i nije bio adekvatan za jednu predsednicu države.

Adil Rami između Pola Pogbe i Samjuela Umtitija; Foto: Tanjug/AP

- Nakon finala, hrvatska predsednica me pogledala i rekla: 'dobri brkovi'. Ja sam joj na to odgovorio da volim Mikonos. Ne znam zašto, uvek sam brkao Grčku i Hrvatsku - otkrio je Adil Rami.

Nema sumnje da je Kolinda nije bila oduševljena njegovim odgovorom, tako da, i da je imala neke skrivene namere, one su raspršene posle fudbalerovog brkanja Grčke i Hrvatske.

VIDEO: Kolinda vriskala uz Tompsonove hitove slaveći sa hrvatskim teniserima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA