Sad ti je jasno šta su mu radili! Gaćinović odbio da odgovara na pitanje o reprezentaciji, a onda se Hrvat ubacio u intervju!

Nije želeo dodatno da potpaljuje vatru posle tenzija u svlačionici na poluvremenu utakmice protiv Litvanije, ali je to uradio njegov saigrač iz Ajntrahta

  • 1

Fudbaler Ajntrahta, Mijat Gaćinović dao je intervju za Mocart, gde nije želeo da priča o reprezentaciji Srbije. Ipak, tokom intervjua za stolom je bio i njegov saigrač iz Ajntrahta, Hrvat Ante Rebić, koji je imao komentar na to što Gaćinović nije želeo da priča na temu reprezentacije.

- Neću stvarno o reprezentaciji - rekao je Gaćinović, kada je novinar pokušao da mu postavi pitanje vezano za nacionalni tim.

Tada se u razgovor uključio Ante Rebić, srebrni sa Svetskog prvenstva u fudbalu sa "Kocskastima".

- Sad ti je jasno šta su mu radili - rekao je hrvatski reprezentativac.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Mijat Gacinovic (@mijat10) on

Podsetimo, Mijat Gaćinović je bio u centru skandala na poluvremenu meča protiv Litvanije, kada je došlo do sukoba između Krstajića i njega, uzrokovan time što je izmenjen na poluvremenu utakmice.

Navodno je Gaćinović tada bacio kopačku, posle čega mu je kapiten Aleksandar Kolarov očitao "bukvicu".

Ko si ti? Koji trofej si osvojio u kariejri da tebe ne bi smeo neko da zameni - grmeo je kapiten Orlova tada na Gaćinovića.

Dan kasnije oglasio se i sam fudbaler, koji je priznao da je došlo do sukoba, izvinio se za neprimereni gest, ali istakao i da nije sve preneto onako kako je zaista i bilo.

Podsetimo, Krstajić je u tom periodu bio faktički gotovo smenjen, ali je ipak kasnije došlo do smirivanja situacije i tenzija između njega i prvog čoveka FSS-a Slaviše Kokeze.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA