≫ 

Lupao je šamare ako ne kažemo Ceci "dobar dan": Kako je Arkan reagovao kad je Šekularac zaplakao pred njim?

U jednom od poslednjih intervjua, legendarni Šeki pričao je i o svom odnosu sa prvim čovekom Obilića

  • 1
Željko Ražnatović Arkan i Dragoslav Šekularac u tunelu Marakane; Foto: MN Press

Anegdote o Dragoslavu Šekularcu pričaće se godinama posle njegove smrti. Jedan od najvećih fudbalera koje je naša zemlja dala, preminuo je u 81. godini i otišao u legendu.

U jednom od svojih poslednjih intervjua, pričao je i o odnosu sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, koji ga je pozvao da bude direktor njegovog kluba Obilić.

Legende o Arkanovim šamarima i dalje se prepričavaju, a to je potvrdio i sam Šekularac, koji je u intervjuu za nedeljnik Ekspres otkrio i da se jednom rasplakao pred njim kada je počeo da više na njega, jer nije bio adekvatno odeven.

Arkan i Šekularac iz perioda dok je vodio Obilić; Foto: MN Press

- Arkan je voleo fudbal, napravio je stadion Obilića. Želeo je da ja kao veliko fudbalsko ime budem direktor kluba zbog autoriteta na internacionalnoj sceni. Nisam izlazio iz njegove kuće. Znam mu decu kad su bili bebe, bio sam dobar sa Cecom. Ako ne kažemo Ceci: „Dobar dan Ceco”, dobili bismo šamarčinu.

Svetlana Ceca Ražnatović na stadionu Obilića; Foto: MN Press

- Ali u poslu je bio vrlo korektan. Što se dogovoriš s njim, to je amin. Kad sam postavljen za direktora, Arkan mi je kupio nekoliko odela, košulja, kravata i rekao mi da svaki dan na poslu moram da budem uredno obučen. Međutim, prvi dan ja sam se pojavio u džemperu i farmerkama. Čim me je video, počeo je da besni: „Ti, direktor Obilića? Mrš kući!” Ja tu počnem da plačem, a on me časti s hiljadu maraka - opisao je Šekularac.

VIDEO: Dragoslav Šekularac, zauvek legenda!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA