≫ 

VAR napravio totalnu pometnju na meču FA kupa: Igrač uhvatio zalet za penal, sudija ga zaustavio i svirao ofsajd?! (VIDEO)

Neobična situacija na utakmici Barnli - Barnsli

  • 1

Fudbaleri Barnlija plasirali su se u narednu rundu FA Kupa posle pobede nad Barnslijem od 1:0 golom Krisa Vuda u 92. minutu iz penala. 

Bio je to drugi dosuđen jeadanaesterac za domaći tim, dok je onaj prvi - poništen!

Situacija koja se ne viđa često na fudbalskim terenima dogodila se u prvom poluvremenu, zbog toga što je VAR napravio potpunu pometnju kada je sugerisao sudiji da zaustavi zaletanje Mateja Vidre ka lopti.

Prethodno, Vidra je oboren u kaznenom prostoru, arbitar je odmah pokazao na jedanaesterac i sve je bilo spremno za izvođenje najstrože kazne: igrači poređani oko kaznenog prostora, lopta na beloj tački, Vidra u zaletu...

Međutim, na iznenađenje svih na "Turf Muru", sudija je dao znak da se igra prekine, rukama gestikulirao da je dobio signal iz VAR sobe da je penalu prethodio ofsajd.

Menadžer domaćeg tima Šon Dajš je bio u neverici, negodovao je kod rezervnog sudije, iako je upravo on prethodnih dana  hvalio upotrebu VAR-a u mečevima FA Kupa.

Pogledajte čitavu situaciju koja je izazvala konfuziju među navijačima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA