≫ 

Engleski petoligaši zasenili sve mečeve FA Kupa: Štoper dao gol u 95. minutu, pa odbranio penal na 3:3, navijači uleteli na teren (VIDEO)

U pitanju je duel Četsterfilda i Ebsflita, gde je viđeno sve što fudbal čini opijumom za mase

  • 1

Pored mečeva FA Kupa Engelske odigranih u subotu širom Ostrva, jedan izvan najstarijeg takmičenja na svetu izazvao je posebnu pažnju javnosti.

Reč je o utakmici pete lige između Česterfilfa i Ebsflita završene rezultatom 3:3, posle skoro 100 minuta igre.

Igrač o kome se priča i dan kasnije je štoper domaćeg tima Vilijam Evans kome je uspelo da u samo dva minuta, duboko u nadoknadi vremena, postigne gol za 3:3, a onda i odbrani penal na drugoj strani!

Evans je stao među stative pošto je njegov golman zbog nesportskog ponašanja nakon dosuđenog kaznenog udarca, isključen.

Junak meča je oduševio navijače paradom kojom je sačuvao bod za Česterfild, i to nakon što je ekipa uspela da se vrati od 0:3 do 3:3 za samo pola sata.

Pogledajte intervenciju Evansa na vrhuncu drame u završnici utakmice.

Prethodno, njegov gol za 3:3 izazvao je opšti delirijum na stadionu, toliki da su navijači Čestefilda istog trenutka utrčali na teren i skoro se pobili sa fudbalerima gostiju, koje su iritirali slavljem i provokacijama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Webad

    6. januar 2019 | 14:15

    Nije FA kup nego utakmica Engleske konferencije, 5.ranga takmicenja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA