≫ 

Novo pojačanje na Čairu: Radnički doveo Partizanovo dete! (FOTO) (VIDEO)

Klub sa Čaira doveo je treće pojačanje u zimskom prelaznom roku

  • 0

Fudbaleri Radničkog iz Niša doveli su treće pojačanje! Posle Petra Petrovića i Nikole Čumića, klub sa Čaira pojačao je Marko Živković, koji je bio slobodan igrač od leta, nakon što je napustio slovački tim Dunajska Streda.

Marko igra na poziciji desnog beka, ima 24 godine, a karijeru je počeo u Partizanu, čiju je omladinsku školu prošao.

Za crno-bele je odigrao svega 10 utakmica, na kojima je upisao dve asistencije.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by FK Radnički Niš (@fkradnickinis) on

Ipak, u Humskoj se nije dugo zadržao i kasnije je igrao za Vojvodinu, Suduvu i na kraju Dunajsku Stredu, da bi se sada vratio u srpski fudbal.

Radnički je trenutno na drugom mestu na tabeli Superlige sa 9 bodova manje od prvoplasirane Crvene zvezde, a i dalje su u igri za Kup Srbije, gde se u četvrtfinalu sastaju sa Vojvodinom.

Takođe, pre toga je dogovoren nastavak saradnje sa Nenadom Lalatovićem, koji ostaje na klupi Nišlija.

Pogledajte i neke od poteza Marka Živkovića:

Radnički je u sredu počeo i pripreme za drugi deo sezone u kome je, kako je naglasio trener Nenad Lalatović, glavni cilj osvajanje pehara nacionalnog kupa.

Ove zime ekipu sa Čaira napustili su Aleksandar Stanisavljević i Siniša Babić, novajlije su Petar Petrović i Nikola Čumić, dok su ugovori istekli Nikoli Drunčiću i golmanu Borivoju Ristiću, ali se očekuje da potpišu nove.

Saradnju je produžio trener Lalatović i poručio da mu je drago što ostaje u Nišu sa željom da nastavi da piše istoriju Radničkog.

Nenad Lalatović; Foto: MN Press



- U prvom delu sezone krenuli smo u ispisivanje nove istorije Radničkog i planiramo da nastavimo sa tim i u budućnosti. Moja velika želja, kao i želja prvog čoveka Radničkog Ivice Tonceva je da ove godine pokušamo da osvojimo trofej, mada je konkurencija veoma jaka. Iskreno, imao sam ozbiljnu ponudu iz inostranstva, išsao i na pregovore, ali je prevagnula želja da ostanem uz porodicu i da u Nišu završim započeti posao - rekao je Lalatović.

On je najavio da će biti određenih promena u timu i da mu je najvažnije da ostane Drinčić bar do kraja sezone.

- Nikola je jedan od najboljih igrača lige, koji nam je od izuzetne važnosti i naše najveće pojačanje biće njegov ostanak u Nisu - rekao je Lalatović.

Radnički će do 23. januara trenirati u Nišu, a onda sledi odlazak u turski Belek.

VIDEO: Detalji istorijskog transfera iz Voždovca u Premijer ligu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA