Konačno se javio: Prijović se emotivno oprostio od svih u PAOK-u, osim od kontroverznog vlasnika!

Ipak se zaratilo zbog transfera...

  • 0

Aleksandar Prijović oprostio se od PAOK-a na društvenim mrežama, a posebno je navijačima zapalo za oko kako je to učinio.

Nabrojao je Prijović sve od saigrača do zaposlenih u klubu, samo su sa spiska izostavljeni članovi porodice Savidis, inače vlasničke.

To je posebno upečatljivo jer je upravo njih Prijović potencirao jako često na društvenim mrežama ranije, Ivana Savidisa doživljavao je kao oca, ali je impulsivnost proradila kada je Prijović odlučio da ode iz PAOK-a zbog arapskih miliona.

- Posle dve neverovatne godine, 86 mečeva, 60 pobeda, 55 golova i dva Kupa, vreme je za oproštaj. Došao sam u januaru 2017. kada je padao sneg, PAOK je bio u očajanju, deveti na tabeli, čekao je na trofeje, gladovao - započeo je priču Prijović.

- Danas, kada odlazim, pada sneg opet. Tokom dve nestvarne godine, PAOK je postao najdominantiji tim Grčke, osam poena iznad konkirenata sa novim trofejima. Hoću da zahvalim saigračima, treneru, štabu, medicinskoj ekipi i zaposlenima u klubu. Hvala više nego ikome, navijačima PAOK-a širom sveta, posebno onima koji su me od starta podržavali. 

- PAOK je više od kluba i nadam se da sam pomogao da instituciji da postane veća i bogatija mojom pojavom, posvećenošću i zalaganjem. Hvala i srećno!

VIDEO - Gazda PAOK-a sa pištoljem jezivo pretio sudiji, arbitar posle dva sata priznao gol!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA