≫ 

Optužili ga da je za 3 minuta namerno napravio penal i dao autogol, on dobio poziv u reprezentaciju Srbije (VIDEO)

Defanzivac Zarija Lambulić jedan je od dvojice igrača Proletera koji su dobili poziv da se priključe nacionalnom timu na turneji po Karibima

  • 7

Nije bilo lako početkom novembra defanzivu Proletera iz Novog Sada Zariji Lambuliću, kada se našao na udaru navijača i određenog dela javnosti da je namerno skrivio penal i dao autogol tokom meča protiv Radničkog iz Niša.

Lambulić je tada bio ''najzaslužniji'' za preokret Nišlija u Novom Sadu, a publika je meč počela da napušta 20 minuta pre kraja. Četiri dana kasnije, Etička komisija FSS je navodno pokrenula postupak mna osnovu izveštaja iz UEFA, mada se o tome nikada više nije pisalo.

Dva meseca kasnije, Lambulić je dobio poziv da bude deo fudbalske reprezentacije Srbije koja će krajem januara ići na turneju po Karibima i igrati protiv Sent Kitsa i Nevisa (23. januar) i Barbadosa (27. januar).

- Sve što sam do sada postigao je plod mukotrpnog rada i odricanja. Poziv za reprezemntaciju, da budem iskren, nisam očekivao. Došao je u pravo vreme i u nastavku karijere će mi biti dodatni motiv. Ponosan sam na saigrače koji imaju velikog udela u ovom lepom što mi se dešava - rekao je za Sportski žurnal Lambulić koji je u novembru dobio i poziv da nastupi za mladu reprezentaciju Orlova.

Pored Lambulića, poziv iz Proletera je dobio i Nemanja Čović koji je jedna od produktivnijih igrača u Super ligi.

Podsetimo, Proleter posle 21. kola ima 28 bodova i nalazi se na 7. mestu na tabeli. Svojim igrama tokom jeseni su bili pravi hit šampionata i svakako su zaslužili da iz svojih redova imaju nekoga ko će igrati za nacionalni tim sastavljen mahom od igrača iz Srbije.

>>> I Vest Hem i Arsenal igraju prilično efikasno, pritom njihovi međusobni dueli obično donesu dosta golova, a kvota na GG3+ u meču koji počinje u 13.30 je 1,73. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vest Hem - Arsenal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yngwar

    12. januar 2019 | 09:42

    Pa zaslužio je tim potezima poziv, dečko je podoban, šta se čudite?

  • Aleksandar

    12. januar 2019 | 09:41

    Pa zaslugom je dobio poziv. Ipak je napravio penal i dao autogol sad gazda iz Nisa da mu sw oduzi sredio poziv malkoo da putuje po Karibima...

  • Prolaznik

    12. januar 2019 | 11:18

    Kokezina kombinacija...vidi se da Krstajic radi samostalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA