≫ 

Salahovo foliranje razbesnelo Milivojevića: Srbin urlao Egipćaninu u lice posle blamantnog simuliranja napadača Redsa (VIDEO)

Ne trebaju ovakvi potezi Egipćaninu

  • 3

Mohamed Salah je pribegao krajnje nesportskom potezu u nameri da natera sudiju da svira penal, ali je samo navukao gnev igrača Palasa, i pravih ljubitelja fudbala. 

Srušio se Egipćanin u duelu sa Sakoom kao snajperom pogođen, što je propisno iznerviralo kapitena tima iz Londona Luku Milivojevića, koji je imao šta da prigovori napadaču Redsa za foliranje.

Urlao je Milivojević na Salaha, toliko da ovome nije bilo nimalo prijatno dok je slušao Srbina kako mu deli "vaspitne lekcije" pred svojim navijačima.

Pošto se pridigao, Salah je krenuo da se objasni sa Sakoom, što mu i nije bila baš najpametnija odluka, a mala gužva se smirila pošto su saigrači obojicu sklonili sa kritičnog mesta.

Inače, ovo nije prvi put ove sezone da Salah prevarom pokušava da iznudi penal, u nekoliko navrata je već radio slične stvari zbog čega se skoro našao na udaru medija i dela javnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA