≫ 

Samo budale dele ljude na Srbe i Hrvate: Novi fudbaler Dinama je ostavio jaku poruku još pre dolaska u Zagreb! (FOTO)

Uz zvezde Ajntrahta, Komnen je poslao ovu poruku početkom godine

  • 17

Novi fudbaler Dinama, Komnen Andrić, odavno šalje poruke pomirenja između Srba i Hrvata.

Transferom iz Intera iz Zaprešića je krunisao svoju neopterećenost prošlošću i lošim odnosima, kao prvi Srbin posle rata u Dinamu je ispisao istoriju, a na Instagramu se i obratio javnosti.

- Ovom prilikom hteo bih da istaknem veliko zadovoljstvo što sam postao igrač najtrofejnijeg hrvatskog kluba i što su prepoznali potencijal u meni, obećavam da ću od prvog dana pružati svoj maksimum i ostavljati poslednji atom snage na terenu, kao što sam ostavljao i za svaki prethodni klub, verujem da će svaki Dinamovac to prepoznati.

 
 
 
View this post on Instagram

Ovom prilikom hteo bih da istaknem veliko zadovoljstvo sto sam postao igrac najtrofejnijeg Hrvatskog kluba @gnkdinamo i sto su prepoznali potencijal u meni, obecavam da cu od prvog dana pruzati svoj maksimum i ostavljati poslednji atom snage na terenu kao sto sam ostavljao i za svaki prethodni klub ,verujem da ce svaki Dinamovac to prepoznati. Zelim da se zahvalim mom sada vec bivsem klubu @nkinterzapresic ,svojim saigracima, navijacima i svim radnicima u kluba sa kojim sam imao izvanrednu saradnju prethodnih godinu i po dana i zelim da kazem da sam u Interu do sada proveo najlepsi deo svoje karijere. Takodje zelim da kazem veliko HVALA mom prethodnom treneru @samirtoplak koji je i najzasluzniji za moje uspehe od kada sam u Interu, koji je od prvog dana verovao u mene i pruzao mi podrsku, covek koji mi je dao kapitensku traku i ako to nije bila mozda logicna stvar.Jos jednom hvala na svemu sefe!A post shared by Komnen Andric (@komnen_18) on

 

- Želim da se zahvalim mom sada već bivšem klubu Interu, saigračima, navijacima i svim radnicima u klubu, sa kojim sam imao izvanrednu saradnju prethodnih godinu i po dana. Želim da kažem da sam u Interu do sada proveo najlepši deo svoje karijere.

- Takođe, želim da kažem veliko HVALA mom prethodnom treneru Samiru Toplaku, koji je i najzaslužniji za moje uspehe od kada sam u Interu, koji je od prvog dana verovao u mene i pružao mi podršku, čovek koji mi je dao kapitensku traku i ako to nije bila možda logična stvar. Još jednom hvala na svemu, šefe!

Još nešto ranije, Komnen je svoje stavove ispoljio uz fotografiju sa Lukom Jovićem i Ante Rebićem: Samo budale dele ljude na Srbe i Hrvate!

 

 
 
 
View this post on Instagram

Samo budale dele ljude na Srbe i Hrvate 😊🤔💪❤A post shared by Komnen Andric (@komnen_18) on

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA