≫ 

Obustavljena potraga za nestalim avionom i fudbalerom Kardifa, sumnja se na najgore!

Jutro će doneti nastavak potrage

  • 7

Novi napadač Kardifa, Argentinac Emilijano Sala (28), koji je u subotu potpisao za člana Premijer lige, vodi se kao nestao, pošto je avion kojim je leteo izgubio vezu sa kontrolnim tornjem u ponedeljak uveče. Potraga za njim je obustavljena u utorak, nastaviće se u sredu.

Gotovo svi ostrvski mediji bruje o nestanku letelice kojoj se trag gubi u području engleskog kanala, oko ostrva Alderni, gde su poslati spasilački helikopteri sa obe strane.

Iz kluba isprva nije bilo potvrđeno, niti demantovano da se u malom avionu "Pajper Malibu" nalazio njihov novi fudbaler, koji je u subotu, potpisom za Velšane, postao najskuplje pojačanje u istoriji Kadifa, ali je u toku dana stigla potvrda da se Sala nalazio u nestaloj letelici.

U toku večeri, objavljeno je da je obustavljena pretraga zbog nedostatka vidljivosti, praktično je nemoguće išta učiniti sve do srede pre podne.

Policija je 15 sati pretraživala kanal i nije mogla da nađe bilo šta što bi davalo naznake da je tu pao avion, ili da se mogu pronaći pilot i Emilijano Sala.

Saopšteno je samo da, ako je avion sleteo u vodu, šanse preživljavanja su minimalne.

Inače, Sala je poleteo u malom avionu Pajper Malibu, postao je najskuplje pojačanje u istoriji Kardifa, u kom se sada nažalost sluti najgore...

Naročito je potresna njegova poruka na Instagramu uoči puta, pošto se oprostio od nekadašnjih saigrača na simboličan način.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ghostery

    22. januar 2019 | 18:48

    Ovo je sve deo isplaniranog atentata. Da je živ javio bi se, a da je otet tražili bi otkup za njega. Posto nisu trazili otkup i posto se nije javio sve ukazuje na to da je na njega izvrsen isplanirani atentat.

  • Tanče

    22. januar 2019 | 19:37

    Daj Bože da su živi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA