≫ 

Mitar Mrkela o izjavi Ivice Ilieva i aferi "otimanje fudbalera": Nisam srećan što se to pojavilo u medijima (VIDEO)

Sportski direktor crveno-belih istakao je da izuzetno poštuje kolegu sa crno-bele strane Topčiderskog brda

  • 7

Sportski direktor Crvene zvezde predstavio je na Marakani novo pojačanje kluba, Aleksu Vukanovića, koji je stigao iz Napretka, za obeštećenje od oko 350.000 evra.

- Još jedno pojačanje koje nam dolazi iz Napretka. Mi ga najviše vidimo na poziciji levog špica. Dolazi kao najbolji strelac Superlige i on je neko koga u ovom pralaznom roku nismo mogli da preskočimo. Očekujemo da igra dugo u Crvenoj zvezdi, da da svoj doprinos uspesima kluba i da će ovde dodatno napredovati i napraviti lepu karijeru - rekao je Mitar Mrkela na predstavljanju Vukanovića.

Prethodnih dana u medijima se pojavila verzija o pregovorima Vukanovića sa Partizanom, gde je navodno Mrkela slučajno u hotelu Hajat primetio da Iliev pregovara sa Vukanovićem, pa je sportski direktor reagovao navodno "preoteo" igrača Partizanu.

Aleksa Vukanović i Mitar Mrkela; Foto: Telegraf

Kasnije smo saznali da verzija ipak nije bila takva, i da je Vukanović pregovarao sa Partizanom, ali ne ovog prelaznog roka, već još tokom leta, kada ih je Vukanović odbio, što je i sam fudbaler potvrdio na konferenciji.

Ilijev je za Telegraf rekao da Partizan nije imao nameru da ga angažuje ovog prelaznog roka, ali da im Vukanović jeste bio interesantan u ranijim prelaznim rokovima, ali i da je u skorijoj budućnosti bilo slučajeva da igrači koje Partizan skautira završe u redovima večitih rivala.

"Nema otimanja igrača" - Mitar Mrkela i Ivica Iliev na dodeli Zlatne lopte FSS-a; Foto: Milena Đorđević

Pitali smo Mrkelu šta misli o izjavi Ilieva i čitavoj situaciji oko Vukanovića.

- Želim da kažem da je Iliev čovek koga izuzetno cenim. Nisam srećan što sam video u medijima da se to pojavilo i mogu da potvrdim reči Ivice Ilieva i da kažem da se to preuzimanje nije desilo - rekao je Mrkela.

Pogledajte kako je Mrkela odgovorio na pitanje o Ilievu i "aferi otimanje fudbalera", koja se pojavila u Medijima:

(B. Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA