Kako je Vučić ubedio Terzića da dođe u Zvezdu posle dva razgovara: Samo sam rekao "Gospodaru, zapovedaj" (VIDEO)

Generalni direktor ispričao je kako je stigao na Marakanu, iako se premišljao da li da preuzme odgovornost u najtežoj situaciji u istoriji kluba

  • 19

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, u ekskluzivnoj ispovesti za Telegraf, opisao je mnoge detalje iz svog života, uključujući i one najteže, o tome kako su izgledali dani u zatvoru, a opisao je i kako je izgledao njegov dolazak u na Marakanu 2014. godine.

To je za Terzića bila treća sreća, jer je pre toga bio blizu Marakane 1999. i 2004. godine, ali tada nije došao u fotelju sportskog direktora crveno-belih posle razgovora sa Vladimirom Cvetkovićem, a zatim i Draganom Džajićem.

Nije bilo lako prihvatiti toliku odgovornost i preuzeti Zvezdu koja je u tom trenutku, 2014. godine bila na ivici gašenja, sa dugom od oko 55 miliona evra, neisplaćenim fudbalerima i radnom zajednicom, a kao mač nad vratom visila joj je obaveza UEFA da mora da isplati određena dugovanja, inače bi se preselila u treći rang takmičenja.

Čovek koji je bio zaslužan za dolazak Terzića na Marakanu jeste aktuelni predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.

Terzić je za naš portal otkrio kako su izgledala njihova dva razgovora i da posle prvog nije bio siguran da li da prihvati ponudu, ali da je posle drugog poziva, 10 meseci kasnije razgovor završio rečima "Gospodaru, zapovedaj".

Sve to pogledajte u videu na početku teksta.

(Mario Marić/Dušan Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    30. januar 2019 | 22:00

    Cccc....

  • Rola

    30. januar 2019 | 21:34

    Čist dokaz da je Zvezda državni projekat ali bog vam neda polako ponovo će te doći na staro mesto jer nikom nije gorela do veka.

  • Don

    30. januar 2019 | 22:21

    Zna se, kao u filmu Kum... Imas dve opcije, u ovom skucaju Zvezda ili zatvor... Nista se neces pitati, ali ces se praviti da kao nesto odlucujes, priznanja za rezultate mozes da uzmes za sebe, i onako javnost zna da ti za velike rezultate nisi sposoban, pa ce znati ko je ustvari zasluzan za rezultate. Posto je Terzic poznat po tome da micnijima od sebe ne sme da kaze ne, epilog vidimo. Mislim da je cak i Vucica bilo sramota ako je procitao onu gkupost o 3500 procitanih knjiga, jer za razliku od Terzica Vucic stvarno cita(koliko god ga ja ne volio) i stvarno shvata kolika je to kolicina knjiga i da to tesko mogu postici i ljudi kojima je u zivotu jedina preokupacija citanje. Dovojno je bilo procitati samo tu glupost da shvatite o kakvom se sarlatanu radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA