Babić posle lekcije Ludogorecu: Svi znamo šta je bilo pre dve, tri godine...

Štoper Crvene zvezde Srđan Babić rekao je da svi pamte Ludogorec, ali da pobeda nad Bugarima nije najvažnija

  • 3

Zvezda je pobedila Ludogorec 3:1 u četvrtom meču priprema za prolećni deo seozne. Babić je dobro odigrao pozadi, igrači bugarskog tima nisu imali mnogo prilika da ugroze gol Zvezde, ali je rezultat bio u drugom planu.

- Pobeda je važna, ali polako ulazimo u ritam, svaka utakmica je važna pa i ova na pripremama. Pogotovo što nam je Ludogorec starti dužnik od pre dve, tri godine, svi se sećamo šta je bilo. Drago nam je što smo pobedili, ali rezultat nije primaran, bitno je da se dobro spremamo i da spremni dočekamo prvenstvo - rekao je novinarima Babić posle utakmice.

Strelci za crveno-bele su bili Ben i Boaći u prvom poluvremenu, Milan Pavkov u drugom, a jedini pogodak za Ludogorec je postigao Vanderson početkom drugog dela igre.

- Dobro smo ušli u utakmicu, malo su preuzeli inicijativu samo početkom drugog poluvremena. Sada ne razmišljam o svojoj dobroj partiji, važno mi je da ekipa dobro igra - konstatuje mladi štoper.

Zvezda do kraja priprema ima još dva meča protiv Rabotničkog i protiv Maribora.

VIDEO - Pavkov golom protiv Ludogoreca najavio uspešnu sezonu Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA