≫ 

Nejmar plače i hoće novu kost za rođendan, a potom sledi nalet euforije (VIDEO)

Crveno da sluti na radost, a on opet plače

  • 3

Superstar PSŽ-a, Brazilac Nejmar, trenutno poštedu koju je dobio zbog nove povrede iskoristio je kako bi napravio ludu rođendansku žurku na kojoj su između ostalih bili Bob Sinkler, brazilski pevač Vesli Safado, ali i prvak sveta u surfu Gabrijel Medina.

Tokom partija on je uživao sa prijateljima i porodicom, a potom je u jednom govoru, kroz suze, rekao šta bi najviše voleo za svoj rođendan.

- Najviše što bih danas želeo za rođendanski poklon je nova metatarzalna kost kako bih mogao da se borim na terenu i da radim ono što najviše volim, a to je fudbal. Bilo je veoma teško biti na štakama sve ovo vreme. Svaki sportista zna koliko je to teško, rekao je Nejmar, koji se takođe se zahvalio svojim saigračima u timu na podršci: "Daju mi svu moguću snagu kako bi mi pomogli da se što pre vratim.

Ipak, plakanje i neraspoloženje ga nije dugo držalo, ubrzo je zaigrao na bini i zgrabio mikrofon. Tokom đuskanja primetno je bilo da nije smeo da se osloni na desnu nogu, što ukazuje da povreda uopšte nije bezazlena.

Da podsetimo, on se povredio na utakmici protiv Strazbura (24.01.) i izašao s terena nešto ranije zbog obnovljene povrede desnog stopala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA