Murinjo bi samo odmahnuo rukom: Solskjer kaže da je baš lako upravljati "Đavolima"

Privremeni menadžer Mančester junajteda objasnio razlog svog uspeha

  • 2

Da je neko pre dva meseca rekao da će Mančester junajted, onako razoren u poslednjim danima Žozea Murinja moći ekspresno da se podigne i vrati pobedama, malo ko bi verovao. Pobede su Junajtedu delovale kao "đavolski" težak zadatak, ali onaj kom su dorasli čim je na klupu umesto Murinja seo Ole Gunar Solskjer.

Dva meseca, deset pobeda i jedan remi kasnije, Solskjer kaže da je sve to zapravo bilo prilično lako. Recept je bio samo jedan.

Kad imate disciplinu kod igrača lako je voditi jedan Mančester Junajted Foto: Tanjug/Ap

- Junajted je godinama imao određeni vid discipline, element požrtvovanja, teškog treninga. Znači, poprilično je lako kad imate igrače tog nivoa koji hoće da budu bolji, da uče i postanu najbolji, pobednici. Videli smo da su izgubili tu glad, ali to je ono gde sam morao da uskočim ja. Ponekad te male stvari i navike prave veliku razliku - rekao je Solskjer za Skaj Sport.

Rat Murinja, koji se sa netrpeljivosti sa Polom Pogbom preneo na celu svlačionicu, svakako mu je otežavao posao, a bilo je čak i priče da ga igrači namerno sabotiraju da bi dobio otkaz, što se i desilo u drugoj polovini decembra.

VIDEO: Murinjo se okliznuo na hokejškoj utakmici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    9. februar 2019 | 17:10

    Исто изгледа важи и за гробаре. Лако их је водити. Само што од њих нико и не рачуна на успех, ни разједињене фракције, ни управа, а изгледа ни тренер. За разлику од њих МЈ као и навијачи увек траже успех...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA