≫ 

Grip "sastavio" Musu: Mirković ne računa na 4 igrača, bolnica u Partizanu pred start Superlige (VIDEO)

Trener crno-belih će imati problem sa sastavom tima protiv Bačke u subotu

  • 8

Trener Partizana Zoran Mirković održao je konferenciju za novinare pred početak prolećne polusezone, gde crno-beli u subotu od 13 časova (Arena sport 1) gostuju Bačkoj.

On je poručio da njegovu ekipu očekuje ozbiljan i disciplinovan protivnik, a otkrio je i da ima problema sa sastavom ekipe, jer je u krug povređenih i bolesnih ušlo još nekoliko igrača, pored već poznatih Đorđa Ivanovića i Danila Pantića, koji vuku povrede.

- Očekuje nas početak drugog dela sezone, radili smo naporno i sada je na nama da pokažemo ono što smo radili. Postavili smo sebi visoke ciljeve, a sada gostujemo Bačkoj koja je promenila trenera. U pitanju je iskusna i disciplinovana ekipa, ako bih nekoga izdvojio to bi bili Bjeloš, Radinović, Gavrić i Radović, od kojih nam preti najveća opasnost - poručio je Mirković, koji se nada da neće videti pristup kod igrača kao na poslednjoj pripremnoj utakmici u Antaliji.

- Te poslednje utakmice poslednjeg dana priprema uvek budu onako kako ne treba, jer su igrači nervozni posle dugih i napornih priprema, najbitnije da se niko nije povredio. Mi treba da shvatimo da svaku utakmicu moramo da uđemo maksimalno oprezno i skoncentrisano, ako to ne bude slučaj, to će biti kao na nekoliko utakmica iz porošle sezone - konstatovao je Mirković i otkrio da neće moći da računa na Musu Ndžaija, pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku.

Musa Ndžaji će morati još da sačeka na debi u zvaničnom meču za Partizan; Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

- Musa nije u konkurenciji za meč, još ga je i grip "sastavio", tako da baš nema sreće - rekao je trener crno-belih, koji ne može da računa ni na Pantića, Ivanovića, kao i na Vulićevića, koji ima problema sa ložom.

- Do daljneg su Musa i Ivanović van stroja, detaljnije ne mogu ništa da kažem. Mnogo fale sva četvorica za ovu utakmicu - zaključio je Mirković.

Čitavo njegovo izlaganje pogledajte u videu na početku teksta.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA