≫ 

Otkrivamo! Kako se Leonardo bahatio u Partizanu i zašto ga je mrzela cela svlačionica: Najjadnije je bilo kad je pokazao SMS iz banke!

Ali, Brazilac je na terenu rešavao mečeve, pa niko nije mogao ništa da mu kaže

  • 20

Brazilac Leonardo je bio legenda Grobara i miljenik navijača, ali je bio najomraženija osoba u svlačionici Partizana. Pisali smo već da stranci u srpskom fudbalu imaju privilegovan položaj u odnosu na domaće igrače, a Leonardo je pravi primer diskriminacije koja je postojala.

A on je taj položaj maksimalno koristio i zloupotrebljavao, tako što bi "natrljao na nos saigračima" koji nisu imali redovne plate.

Leonardo je imao poseban tretman i često je pravio probleme čelnicima crno-belih, pretio odlaskom, nije dolazio iz Brazila čim bi mu se dugovala plata makar i samo dan.

Ali, koliko god da je bio problematičan van terena (dešavalo se da dođe na trening posle ludih žurki na beogradskim splavovima i da ne može da trenira), Leonardo je na utakmicama bio neprevaziđen. Rešavao je utakmice, večite derbije i zauvek je ostao u srcima Grobara.

Pošto je pretio odlaskom s vremena na vreme, čelnici Partizana su učinili sve da ga odobrovolje da ostane. Dali su mu na korišćenje dva stana, jedan na Dedinju i jedan u naselju Belvil, a takođe se izdvajao od ostalih igrača i službenim automobilom. Jedini je imao bolji automobil od ostalih igrača, koji su svi imali Audi A3.

Leonardo je u Partizanu pšostigao 27 golova i imao 8 asistencija za godinu dana; Foto: MN Press

Ipak, najsramnije je bilo njegovo ponašanje u svlačionici, kada bi mu na račun legla uplata iz banke. Znajući da je samo on dobio novac, išao bi redom od igrača do igrača i pokazivao im SMS poruku sa uplaćenim novcem na račun.

To je izluđivalo ostale igrače, ali su ćutali i nisu mogli ništa da kažu, jer je Leonardo bio ubedljivo najbolji igrač ekipe, koja je jurila prednost Zvezde i na kraju uspela da osvoji duplu krunu.

Postoje i nepotvrđene priče i da su se Leonardo i Đurđević sukobili u jednom momentu tokom prvenstva u svlačionici, a nije tajna da su dva najbolja igrača i strelca Partizana u toj sezoni imali u završnici i neke čarke na terenu, pa su u jednom momentu Grobari vređali Đurđevića.

Leonardo i Đurđević su pred kraj sezone imali čarke i razmirice; Foto: MN Press

Ipak, Leonardo je na kraju uspeo da zarati i sa nekim Grobarima posle novih prozivki na račun kluba na Instagramu i odbijanja da igra, zahtevajući transfer u Saudijsku Arabiju.

Na kraju je i otišao za odličnih četiri miliona evra, ali nije želeo da oprosti ni cent Partizan i po tome je jedini od igrača koji su otišli iz Humske u poslednjih nekoliko godina.

VIDEO - Nemamo lidera na terenu: Sportski direktor Partizana izneo svoje utiske o pripremama

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    14. februar 2019 | 14:19

    Па то је ок. Мали клубови мора да повлађују, да моле иоле боље играче, како се не би ови наљутили. Значи, он јео месо, остали купус, у просеку јели сарму. Али зато пекари били дужни😂😂😂

  • pop

    14. februar 2019 | 16:33

    Vidi čuda ... jedini nije oprostio dug Partizanu.... pa da li ste vi normalni....?!? Nema šta da im oprašta .... čovek je zaslužio svoje pare.... anomalija je da ne plaćaju te ljude , a nije anomalija sto je tražio zarađujem novac .... ko od nas radi bez plate???

  • Markić

    14. februar 2019 | 14:16

    I što bi ga mi sada krivili zbog toga?? Sami smo krivi za to kada naše igrače koji barem nešto vrede i prave razliku u 'super' ligi odmah prodaju sa 17, 18 godina!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA