≫ 

Dresovima duginih boja podržali LGBT zajednicu! Kada su istrčali na teren, svi su bili šokirani! (FOTO) (VIDEO)

Potez fudbalera ispratila je publika, koja se uključila u akciju

  • 9

Engleski niželigaš Altrinham napravio je nesvakidašnji potez promenom dresova za meč sa Bredfordom, a ono što je svim abilo neobično jeste sam dizajn nove opreme. 

Naime, fudbaleri su istrčali na teren u dresovima duginih boja, a sve kao podrška LGBT zajednici i solidarnosti u borbi protiv homofobičnih ispada.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da ovi dresovi idu na aukciju, a sav prikupljeni iznos biće uplaćen LGBT zajednici u Engleskoj.

Ujedno, fudbaleri su se na ovaj način uključili u borbu protiv homofobije.

- Možda smo mali klub, ali napravili smo nešto za istoriju. Ne znam za slučaj da je fudbalski klub nosio kompletnu opremu modificiranu prema LGBT zastavi - rekao je predsednik FK Altrinham, Bil Vaterson.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antap

    20. februar 2019 | 09:30

    Bolje da su skinuli dres i namestili im se...

  • Dragan

    20. februar 2019 | 09:18

    Ovo homo ludilo siri se.svetom.Daleko je to od same podrske toj populaciji.Pitanje je mnogo,mnogo kompleksnije.Centri moci u svetu nedvosmisleno i namerno,cine ovakve poteze.I kada sve to nazovu paradom ponosa,tek onda covek shvati,koliko je ponos relativna kategorija..Pitanje je jednostavno,sta je sledece..?

  • Sramota bre

    20. februar 2019 | 09:12

    Ako je neko gej neka bude za sebe ,NAZALOST OVI JOS PRAVE REKLAME KAKO JE OVO NORMALNO ,A SUTRA CE.BITI PO NJIMA DA JE SRAMOTA TO STO NISI GEJ .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA