≫ 

Lalatović osuo paljbu po kolegama: Mnogima smo trn u oku, ne smeju ni da pričaju o uspesima Radničkog!

Bez dlake na jeziku, kao i uvek

  • 7

U premijernoj utakmici 23. kola Superlige Srbije, fudbaleri Radničkog u petak od 18 sati gostuju novosadskoj Vojvodini.

Radnički je otputovao u Novi sad u sjajnom raspoloženju. Drugi je na tabeli sa 53 boda, a prošlog vikenda je pobedio Čukarički sa 2:0. Vojvodina je drugi deo sezone počela ubedljivim porazom od Crvene zvezde sa 4:0, a trenutno je deveta na tabeli sa 28 bodova na svom kontu.

Meč na stadionu „Karađorđe“ najavili su šef stručnog štaba Radničkog Nenad Lalatović i štoper Radovan Pankov.

Lalatović uvek spreman da odgovori Foto: MN Press

-Pred nama je jako bitna i teška utakmica u Novom Sadu. Nije lako ovoliko dugo držati kontinuitet dobrih rezultata, a ja se nadam da ćemo i posle meča protiv Vojvodine nastaviti sa uspesima. Idemo u goste klubu koji ima sjajnu tradiciju, koji po meni trenutni ima izuzetno kvalitetan tim. Želim da iskoristim priliku da pohvalim Vojvodinu i da kažem da su oni tokom zimske pauze napravili ekipu koja spada među četiri najjače u Srbiji. Poštujemo ih respektujemo, ali kako mi cenimo njih, očekujem da i oni cene nas.

- Ono što mene raduje je naša druga pozicija i činjenica da smo potpuno zasluženo na njoj. Ponosan sam na moje igrače i ne volim da neko neutrališe njihove uspehe. Svedoci smo prethodnih dana da pojedini treneri gostuju na televiziji Arena, da analiziraju Superligu i da izbegavaju da govore u uspesima Radničkog, što je potpuno neverovatno. Zanemaruju naše rezultate, našu seriju nepobedivosti koja traje od jula 2018. godine, ne govore o Haskiću koji je najbolji strelac lige i meni to strašno smeta. Ne tražim da nas hvale, ali moraju da nas respektuju. Mnogima smo trn u oku, mnogima smetamo, ali mi se ne obaziremo na to. Radimo naporno i verujemo da ćemo ove sezone ostvariti sve zacrtane ciljeve- rekao je Lalatović, a potom se okrenuo samoj utakmici na stadionu “Karađorđe”.

Haskić, udarna igla Nišlija Foto: MN Press

-Utakmica dolazi u dobrom trenutku za nas. Pobedili smo Čukarički u prošlom kolu, dok su oni ubedljivo poraženi od Crvene zvezde i pali su u zonu plej-auta, što znači da će biti pod pritiskom. Drago mi je što će se meč direktno prenositi na Areni, jer će to biti dodatni motiv da pokažemo Srbiji da smo sa pravom na ovoj poziciji. Ja sam u Vojvodini proveo najlepših 13 meseci kao trener, jako poštujem taj klub, ali sada sam u Radničkom i želeću svim silama da ih pobedim.

- Igraćemo našu igru, a iako nam neće nam biti lako očekujem da ćemo se u Niš vratiti sa pozitivnim rezultatom. Vojvodini ću suprotstaviti najjači mogući sastav. Ja ne volim da eksperimentišem, pa će na Karađorđe izaći ista postava koja je savladala Čukarički. Na golu će biti Ristić, a u polju Pankov, Crnomarković, Todorovski, Đorđević, Bondarenko, Drinčić, Ranđelović, Kojašević, Grbić i Haskić. Mi ćemo se uskoro sastati sa njima i u Kupu Srbije, ali ovaj meč neće imati nikakve veze sa onim što nas čeka u Kupu - jasan je Nenad Lalatović.

VIDEO: Lalatović završio na rukama igrača Radničkog dok je davao izjavu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    21. februar 2019 | 17:44

    Мсм да си највише трн у оку гробарима. Ем си бољи од њиховог тренера, ем имаш бољи тим, ем им бре бежиш 6 бода.

  • Malajac

    21. februar 2019 | 17:57

    Vidi ga ovaj što namešta utakmice i ponaša se bahato i bezobrazno sram da te bude...

  • Neso

    21. februar 2019 | 18:57

    Ova zvezdana što komentariše je bolesnik. Pa čoveče u" fk "vam je terza- kriminalac u "kk" koji ne postoji po papirologiji coki još veći kriminalac. Pa gde su vam legende kluba?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA