≫ 

Krstajić, Pantelić i Kovačević razgovarali sa Milivojevićem o povratku u reprezentaciju: Otkrivamo šta je Luka odgovorio!

Prvi koprak ka povratku kapitena Kristal Palasa među Orlove je napravljen

  • 8

Luka Milivojević od Svetskog prvenstva u Rusiji ne igra za reprezentaciju Srbije posle sukoba sa selektorom Mladenom Krstajićem, koji je odlučio da ga ne stavlja na spisak posle nekih intervjua u kojima ga je javno kritikovao za taktiku na Mundijalu.

Ali, kako Telegraf saznaje, napravljen je prvi korak ka povratku kapitena Kristal Palasa u dres Orlova.

Naime, prema našim saznanjima, selektor Mladen Krstajić, sportski direktor Darko Kovačević i potpredsednik FSS-a zadužen za sportska pitanja, Marko Pantelić, boravili su u Londonu, gde su gledali meč osmine finala FA kupa između Čelsija i Mančester junajteda (0:2), a tom prilikom su razgovarali i sa Lukom Milivojevićem o njegovom eventualnom povratku.

Foto: Guliver/Maddie Meyer/Getty Images

Ali, Milivojević i dalje čvrsto stoji iza svojih izjava i za sada nije potvrdio da je spreman da se vrati u reprezentaciju, iako su mnogi mediji izvestili da je njegov povratak definitivan.

Telegraf saznaje da Milivojević vaga i da je trenutno na sredini i šanse da se odazove selektoru su 50:50.

Videćemo kako će se situacija odvijati dalje i da li će se Milivojević ipak naći na narednom spisku Krstajića pred početak kvalifikacija za EURO 2020. godine!

Srbija kvalifikacije počinje 25. marta duelom protiv Portugalije na gostovanju, dok će pet dana ranije imati generalnu probu protiv Nemačke, takođe na gostovanju.

VIDEO: Ovako je Krstajić objasnio zašto nije zvao Luku Milivojevića

U malom londonskom derbiju (20.45) Vest Hem ima priliku da produbi agoniju Fulama u borbi za opstanak. Kvota na Čekićare je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vest Hem - Fulam.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    22. februar 2019 | 10:38

    Krstajicu ....ODLAZI !!!! nemoj da blamiras vise ni sebe ni ovu jadnu zemlju !!!!

  • Marko

    22. februar 2019 | 11:33

    Pametan! Dok Krstajic ne ode ne treba niko da igra! Pored toliko strucnjaka on da nam bude selektor!?

  • nscz

    22. februar 2019 | 12:59

    Ma bitno je da je SMS uvek tu. On je ipak toliko dao reprezentaciji. Secate se samo kako je na svetskom prvenstvu sutnuo na gol Kostarike,iako mu je to bio jedini statisticki podatak on ipak vredi 150 miliona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA