≫ 

Čukarički pregazio Voždovac na Brdu, Dinamo uzeo bod na Banjici (VIDEO)

Ubedljivih 3:0 u korist izabranika Sime Krunića * Na Banjici - 1:1

  • 0

Fudbaleri Čukaričkog ubedljivo su slavili protiv Voždovca na Banovom brdu rezultatom 3:0 (2:0), u okviru 23. kola Super lige Srbije!

Meč je praktično bio rešen posle pola sata, kada je na semaforu stajalo 2:0! Strelci su bili Mudrinski u 20. iz penala i Kajević u 30. minutu, dok je konačan rezultat postavio mladi defanzivac Šapić posle kornera u 54. minutu.

- Do tog penala smo i nekako stajali na terenu, posle njega smo prestali da postojimo. Nismo više ni zaslužili - rekao je trener Voždovca Dragan Aničić posle meča.

Zanimljivo je i to da je Simo Krunić, trener Brđana, u poslednih 20 minuta dao priliku momcima koji su ponikli u omladinskoj školi Čuke - Vidosavlkjeviću, Tediću i Šariću!

Čuka je ostala na 4. mestu na tabeli sa 42 boda, tri više od Mladosti iz Lučana. Voždovac je na 11. mestu sa 22 boda i verovatno su se oprostili od ulaska u plej-of.

Dinamo iz Vranja je uspeo da ostane neporažen protiv Rada u borbi za opstanak, iako su na poluvremenu gubili sa 1:0.

Međutim, konačan rezultat postavio je Željko Dimitrov u 64. minutu. Inače, Telegraf je uradio intervju sa Dimitrovim koji je najbolji strelac Vranjanaca.

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA