Gol i asistencija Zvezdinog najnovijeg pojačanja na pozajmici (VIDEO)

Krstović pokazao zašto je zadužio crveno-belu opremu

  • 1
Krstović na promociji na Marakani Foto: crvenazvezdafk

Crnogorski napadač Nikola Krstović 25. februara je postao novi fudblaer Crvene zvezde, a već u prvom meču na pozajmici u Zeti pokazao je zašto su crveno-beli potpisali s njim ugovor na četiri godine!

Krstović je u subotu bio asistent i strelac u pobedi Zete protiv Titograda u gostima, a detalje sa tog meča možete videti na snimcima ispod.

Inače, Krstović je iz Zete prešao na Marakanu i odmah se vratiou matičmni klub kako bi završio sezonu.

Ima 18 godina, ali uveliko gazi treću sezonu u seniorskom fudbalu. Do sada je postigao 25 golova u šampionatu Crne Gore. Talentovanog napadača želeo je i Partizan, kao i Palermo. Krstovića su italijanski mediji tada uporedili sa Mirkom Vučinićem.

- Došao sam u najveći klub u Srbiji. Jedva čekam da se priključim prvom timu Crvene zvezde i da što pre počnem sa radom. Narednih šest meseci provešću u Zeti na pozajmici i onda se u junu priključujem Zvezdi. Puno mi je srce, dišem za crveno-bele boje, gledao sam svaku Zvezdinu utakmicu i želim što pre da zaigram. Od prvog meča davaću maksimum i nadam se da ću postići što više golova - rekao je Krstović na promociji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    2. mart 2019 | 15:36

    Gledao sam utakmicu, dobar je. Jak i bice jos jaci, u duelima se zna izboriti, lepo asistirao i dobro sutnuo kad je dao gol. Sledece sezone ostaviti Pavkova ili Bocka ( jednog prodati ), a Jovelju i ovog momka upariti i dati im sansu, pa da za dve godine budu opasan napad, koji ce da reseta zajedno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA