≫ 

Sudija kao da je hteo da bude nerešeno, da svi budemo zadovoljni: Zanimljivo viđenje derbija Nemanje Miletića (VIDEO)

Defanzivac crno-belih imao je šta da kaže o arbitraži Danila Grujića

  • 20

Drugi derbi, drugi put 1:1, drugi put Partizan prvi daje, pa prima gol od "večitog rivala", ali generalni utisak o igri crno-belih ponovo je više nego pozitivan.

Takvo viđenje ima i Nemanja Miletić koji je vrlo dobro komandovao defanzivom crno-belih u većem delu utakmice, a imao je šta da poruči na konto suđenja Danila grujića.

Na pitanje zbog čega se razvila velika nervoza tokom derbija i da li je tome kumovao sudija, Miletić je rekao:

- Mislim da jeste, iskreno... Gledano sa strane, mislim ne volim da komentarišem, ali mislim da je nekako, ne mogu da kažem hteo, ali kao da je tako sudio da budemo zadovoljni i mi i oni, da bdue nerešeno - tako neki utisak se stekao - ocenio je defanzivac Partizana Grujićevo suđenje.

O samoj utakmici je rekao:

- Generalno, i mogu i ne mogu da budem zadovoljan, mislim da smo pokazali karakter, pre svega u prvom polurvemenu kada smo bili mnogo bolji. Što se tiče drugog poluvremena imali su, eto, tu jedu šansu, Pavkov je pogodio stvarno dobro. Još jednom bih ponovio da smo i danas pokazali da razlika koja postoji na tabeli nije realna. Više smo zaslužili i još jednom samo da kažem da smo pokazali karakter i da smo tim.

Borbenost je je u pojedinim trenucima prevazilazila fer-plej, dva puta je umalo došlo do fizičkog obračuna igrača što se nimalo ne dopasa Miletiću.

- Svaki derbi to nosi (tenzije). Kod druge gužve pred kraj meča bio sam skroz na drugoj strani terena. Ne znam šta da kažem.. Razumem da su "vruće" glave i da je želja za pobedom velika, ali u prvom planu pre svega treba da bude fudbal. Svaki put kod derbija dođe do čarki i tuče, mislim da to treba da ostane u drugom planu

VIDEO: Zdjelar o sukobu sa igračima Zvezde na derbiju

VIDEO: Uplakani Nikolić posle derbija otpozdravlja Gorbarima

(D.U)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boki

    2. mart 2019 | 21:35

    Plačite musavci plačite nije dovoljno 52 mil €...?Kojev je sledeće pojačanje 🤣🤣🤣 ? Bravo crno beli bravo za borbu

  • Piksi iz kornera

    2. mart 2019 | 21:21

    Ahahahahah cuj ovog drugoligasa iz belgijske lige, decko, vi ste u 25min trebali da gubite sa 1-0 i imate igraca manje, sta bi bilo posle toga, valjda si dovoljni inteligentan da povezes! -15 -15 -15 -15 -15 -15!!!!

  • Prolaznik

    2. mart 2019 | 21:25

    Upravo tako, jer biste u suprotnom izgibili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA