≫ 

Vazura nazvao Terzića doktorom suđenja, pa prozvao Boaćija: Šefe, u džep te stavilo dete od 17 godina!

Žalimo za tri boda, jer smo bili nadomak uspeha, a inspirisao nas je Ričmond Boaći izjavama pre utakmice. Na samom meču je ipak završio “u džepu” deteta od 17 godina

  • 84
Tomislav Karadžić, Zvezdan Terzić, Miloš Vazura Foto: Milena Đorđević

Jedini predstavnik Uprave Partizana na minulom 159. večitom derbiju, generalni direktor Miloš Vazura, govorio je posle meča na stadionu “Rajko Mitić” podeljenih osećajnja.

Koliko god mu je drago što su crno-beli pokazali “zube” Crvenoj zvezdi i osvojili bod, toliko mu je i žao što nisu sačuvali vođstvo do kraja utakmice i, kako kaže, zasluženo pobedili.

Čelniku kluba iz Humske nisu promakle ni neke izjave iz protivničkog tabora, pre svih Ričmonda Boaćija pre same utakmice, a potom i genaralnog direktora večitog rivala Zvezdana Terzića.

Foto: Milena Đorđević

- Iskreno da vam kažem, osećanja su mi pomalo podeljena. Odigrali smo jako dobar meč, imali prednost, ali nismo je zadržali do kraja i ostaje taj neki žal – kaže Miloš Vazura za Telegraf.

- Čestitam momcima i stručnom štabu na hrabrosti, dali su sve od sebe i drugi put u kratkom vremenskom periodu pokazali da mogu da se nose i nadigraju Crvenu zvezdu, iako su konstantno omalovažavani u javnosti.

Vazura napominje da je jedan detalj možda bio i presudan da igrači Partizana budu još srčaniji i borbeniji.

- Mislim da ih je sve inspirisao Ričmond Boaći. Njegova izjava pre utakmice je, blago rečeno, potcenjivačka. Govorio je da ne poznaje nijednog igrača Partizana, da možemo da stavimo deset Mesija na teren, ali da ne pomaže, jer je on neki veliki šef. E, pa, tog “velikog šefa” je dete od 17 godina – Stahinja Pavlović, stavilo u džep.

Foto: Nikola Tomić

- Tamo je negde sa ključevima i mobilnim telefonom, pa se nadam da je sada bar nekoga upoznao. I tek će da upozna tog klinca, tek će mu on pokazati ko je i šta je, samo polako. Ponosni smo na Stahinju i ostale naše mlade igrače, koji uz iskusne očito pravilno stasavaju.

Što se suđenja tiče, Vazura smatra da je bilo grešaka sa obe strane.

- Bilo je dosta grešaka na obe strane. Crvena zvezda je oštećena za gol, a mi za čist penal u prvom poluvremenu. To nije sve, grešio je i u proceni faulova, iz jedne takve je Zvezda i izjednačila. Nismo zadovoljni suđenjem Grujića, ali to svakako neće promeniti krajnji ishod derbija.

Što se tiče izjave Zvezdana Terzića, koji se u pojedinim medijima zapitao šta će sada “stručnjaci iz Partizana da kažu na suđenje i da li će da obmanjuju javnost, Vazura odgovara:

- Nikada nećemo da ćutimo kada smo oštećeni i kada vidimo da nisu čista posla. A što se pomenute izjave Zvezdana Terzića tiče, mogu da kažem da je pomalo očekivana, jer on već ima diplomu da je i doktor suđenja – ironično zaključuje Miloš Vazura.

VIDEO - Milojević ljut posle derbija: Sve ovo ovde je jedna tajvanska kanasta

Marselj je izašao iz velike krize, i večeras od 21.00 igra vrlo važan meč protiv direktnog rivala za plasman u Ligu šampiona Sent Etjena. Kvota na keca je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Marselj – Sent Etjen

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    3. mart 2019 | 10:35

    Igraci su siti inace bi nam derbi bio interesantniji

  • Rastko

    3. mart 2019 | 10:37

    Sve je bilo u skladu sa nasim mozgovima.

  • Milan

    3. mart 2019 | 08:35

    Pokusava sebe da ostavi u upravi i sledece godine. Pa Pavkov je sve jedan duel dobio, svaku loptu je spustio glavom, tako smo i gol dali. A taj mali ne trebalo da dobije drugi zuti kada ga je Boaci okrenuo kao na ringispilu i ovaj ga vukao sa ledja. Ali od vas nista drugo ne ocekuje nego da se zalite i kukate a dali ste gol iz ofsajda i niste ni jednom na gol posle toga sutnuli...ni jednom. Partizan nije losa ekipa, i naravno da derbi nije lako dobiti i kada je veca razlika u kvalitetu...ali da se razumemo, koliko god derbija da se odugra ove godine, nece Partizan dobiti ni jedan, jer se vidi da nemaju za to kapacitet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA