Mnogima je promakla tuča trenera na derbiju: Mirković udario Kosanovića, zbog toga se kasnije izvinjavao (VIDEO)

Samokontrola nije bila na najvišem nivou kod većine aktera subotnje utakmice

Derbi koji je za nama nije opravdao očekivanja, a definitivno je za to kriva prevelika nervoza na terenu koja je "ubila" fudbal i mnoge aktere izbacila iz takta, pa je bilo obračuna, svađi i uvreda na gotovo svakom delu terena.

Naelektrisana atmsofera se prenela i na klupe oba tima najviše u finišu meča kada je situacija eskalirala u fizički obračun igrača.

Nikolićev "lakat" za Stojkovića bio je okidač za nove čarke, gotovo svi igrači i klupe oba tima su skočili, a preteranu nervozu iskazao je i trener crno-belih Zoran Mirković. Isprva je "doleteo" sa klupe Partizana da razdvoji "usijane glave", međutim vrlo brzo je i on potpao pod uticaj ratoborne sredine.

U jednom trenutku Mirković se okrenuo i žustro napao pomoćnog trenera Zvezde Milana Kosanovića, jer mu je ovaj bio iz leđa i navodno ga prvi dokačio što je popularni Batica shvatio kao provokaciju. Mirković ga je pojurio i udario ga rukom, a sve vreme su ga držala dvojica asistenata, uglavnom su to bili Petrić i Jovšić.

Hladne glave, Mirković je posle utakmice uputio izvinjenje zbog prenervozne reakcije.

- Preterao sam i izvinjavam se svima. Ali kada se dešavaju neke čudne stvari teško je u ovako velikim utakmicama ostati pribran. Čak i kada se ispred zgrade igra fudbal, pa vam se učini da bude neka sudijska nepravda, ne bude vam prijatno. Pogotovo u ovako velikim utakmicama.

VIDEO: Pogledajte reakcije Zorana Mirkovića pored klupe u toku derbija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pavle

    3. mart 2019 | 13:16

    Kako mozete da pisete Benovog gola?Pa on je sutirao kad je vec bila zaustavljena igra? Nije njemu ponisten gol vec je zaustavljena igra kad je bio u sansi.

  • Kaplar Janjićije

    3. mart 2019 | 12:16

    Bar se izvinuo i priznao gresku i realno ocenio derbi a ne kao mrkela i miloje koji nisu izgleda videli da milunovic dize noge sa zemlje i rusi kosovica i da gajic igra rukom na ivici sesnaesterca fa je bio var i tu bi se nesto sviralo za Partizan realno!

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    3. mart 2019 | 11:55

    Своју немоћ и незнање ове игре покушали да простаклуком и силеџијством како на тетену тако и ван...овај је требао да их учи фудбалу...какав тренер,прост,такви им и фудбалери...и ви хоћете у европу? За онако нешто јуче тамо би завршили са 6 играча текму...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA