≫ 

Svi gledali derbi, a na Čairu "pao" gol meseca! Meraklije se poklonile Đorđeviću, zasenio je čak i Haskićev het-trik (VIDEO)

Nišlije, sasvim sigurno, sa velikim samopouzdanjem stižu u Humsku na noge Partizanu

  • 5

U senci derbija na "Marakani" protekle su ostale utakmice superligaša za prvenstvene bodove, a "šou" su ukrali fudbaleri niškog Radničkog koji su na Čairu deklasirali Radnik 4:1 i opravdali epitet trenutno drugog najboljeg tima u ligi.

Bila je to sjajna uvertira Nišlija pred ono što ih čeka već u sredu, okršaj sa Partizanom u Humskoj, gde bi, u slučaju pozitivnog ishoda, praktično imali otvoren put da sezonu završe na drugoj poziciji.

Briljirao je prvi golgeter lige Haskić sa tri gola u samo 35. minuta, tako stigao do "kote" od 16 golova ove sezone, ali je onaj najefektniji bio delo Stefana Đorđevića - sigurno nešto najlepše što je viđeno u 24. rundi Superlige.

Iznenadio je Đorđević sve na stadionu udarcem iskosa sa leve strane odakle bi mnogi igrači imali samo jednu ideju - da ubace loptu, ali ne i Đrorđević. Šut je bio savršen, parabola je prebacila golmana gostiju i odsela u dalji gornji ugao, za delirijum "Čaira".

Sjajan dan za Nišlije upotpunio je egal u derbiju koji je Radnički još više udaljio od Partizana, sada na osam bodova razlike naspram crno-belih.

VIDEO: Lalatović završio na rukama igrača Radničkog 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA