Marin iznenađen potezom Zdjelara: Čudi me i izjava pre derbija, ne znam šta će mu te laži!

Vezista Zvezde se nije nadao da će bivši saigrač nasrnuti na njega

  • 15
FK Crvena zvezda - FK Partizan Foto: Marko Jovanović

O sudijama na 159. večitom derbiju nije želeo da priča, ali je zato Marko Marin imao štošta da kaže na temu nekadašnjeg saigrača iz Olimpijakosa Saše Zdjelara!

Kako za onaj incident u kaznenom prostoru, tako i za Zdjelarove izjave pre utakmice večitih rivala.

- Iznenadila me odluka Zdjelara, ali to je njegova odluka i ima svoje razloge. Čude me i izjave pred utakmicu oko mog srpskog jezika, ne znam šta će mu laži. Nije mu potrebno da se pali. Inače, dobri smo i dalje - rekao je Marin za Sportski žurnal i dodao:

- Čitam izjave kao da je Partizan bio nešto bolji, a nisu stvorili nijednu šansu. Imali su šut Rikarda koji je golman lagano odbranio. Došli su da se tuku i bore, što su relativno dobro i uradili. To je njihov stil igre. Nema problema, legitimno je da se i tako dođe do boda.

Zdjelar je bivšeg saigrača bacio na zemlju Foto: Marko Jovanović

Marin je tokom derbija imao jednu dobru šansu u prvom poluvremenu, a posle gužve i sukoba zaradio je i žuti karton.

- Dobro pitanje je zašto sam dobio žuti. Ako je zbog prigovora, onda je trebalo da dodeli 35 žutih kartona - jasan je Nemac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    4. mart 2019 | 08:42

    Sta je rekao a da nije tacno, ajd kazi ako su realan? Prvo istina je da ste se tukli i igrali prljavo iz razloga sto drugacije remi niste mogli izvuci, gol koji ste dali je smesan ili zalostan kako hoćeš, da ne pricam o sudjenju i o tome koliko je zutih i crvenih trebao vama dati!? Sa ovakvom igrom samo u derbiju mozete da prodjete ali u Evropi i na tabeli vidi se razlika! Sportski pozdrav!

  • Ja...RS

    4. mart 2019 | 11:10

    Ne daj da te spuste na svoj nivo jer te onda dotuku na iskustvo.

  • pitalica

    4. mart 2019 | 08:33

    Prvo Savic pa sad ti !!!Vi ste kao Zvezda ne kukate a ne moze se da zivi od kometara i kukanja Terze,Mrkele,Milojevica itd.Hocete da tucete vaseg Kokezu i da operete sve vase kradje sa ovim golom.Fala dragom bogu sto nismo isti !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA