≫ 

Bata Mirković i Vujadin Savić dugo pričali posle 159. večitog derbija: Trener Partizana otkrio šta mu je rekao kapiten Zvezde! (VIDEO)

Šef stručnog štaba crno-belih smatra da svi treba da obrate pažnju pre, tokom i posle derbi utakmica

  • 11

Trener Partizana Zoran Bata Mirković na konferenciji za medije pred derbi 25. kola Superlige Srbije, gde crno-beli dočekuju Radnički iz Niša u sredu od 18.00 (Arena sport 1), pričao je i o uzavrelim strastima sa derbija, gde je i on sam ušao u klinč sa klupom i igračima Zvezde.

On je poručio da se posle derbija čuo sa kapitenom Zvezde Vujadinom Savićem, sa kojim je razmenio mišljenja posle 159. večitog derbija, nakon kojeg su pale i neke teške reči.

- Mislim da svi akteri treba malo da obrate pažnju, i za sebe to kažem, i u samoj poripremi utakmice, u izjavama i pre derbija, u situacijama tokom same utakmice, ali i posle utakmice. Igraće se ova utakmica za vijek vijekova.

VIDEO - Tuča na derbiju Zvezde i Partizana

Vi ste se izvinili i rekli ste da ste preterali, da li ste to čuli sa druge strane i da li vam se neko iz Zvezde izvinio?

- Ne znam, nisam čuo. Ja sam se čuo sa Vujadinom Savićem i ispričali smo se lepo. Vujadin je veliki sportista i on je rekao da je možda malo preterao i da je drugačije razumeo pitanje novinara i da mu je to drugačije prenešeno šta su igrači Partizana rekli - poručio je Zoran Mirković.

Vujadin Savić u klinču sa Sašom Zdjelarom; Foto: Marko Jovanović

Inače, Vujadin Savić je posle meča pojedine igrače Partizana nazvao budalama, pogođen izjavom Nemanje G. Miletića da je večiti derbi dokaz da je Partizan jači tim od Zvezde.

Pogledajte izjavu Vujadina Savića posle derbija:

Pogledajte i izjavu Nemanje Miletića koja ga je isprovocirala

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    5. mart 2019 | 14:50

    Koji bre patlidzan

  • Boba

    5. mart 2019 | 16:40

    PARTIZAN NIJE SUTNUO NA GOL CELU UTAKMICU,SEM RIKARDO SA 25 METARA PRAVO U BORJANA.NISU NAPRAVILI POSTENU AKCIJU,SAMO KVARILI IGRU KAO ZVEZDA U LIGI SAMPIONA PROTIV PSG U PARIZU.I ONDA DODJE INDIJANAC I IZJAVI DA JE PARTIZAN NADIGRAO ZVEZDU.TO NEMA VEZE SA ZDRAVIM RAZUMOM.

  • Cure

    5. mart 2019 | 18:50

    O cemu bre da se prica vise -15,-8 treci ste ucis ove igrace onako kakav si i ti bio znamo svi kakav..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA