≫ 

Ceo svet se pita koji je Tadićev naredni klub: Agent otkrio koji velikani se interesuju za Srbina, ali evo šta Dušan kaže na to!

Posle magije na Bernabeu, mnogi smatraju da je kadar za najveće klubove Evrope

  • 8

Malo ko se u istoriji fudbala tako poigravao sa Real Madridom, kao što je to u utorak uvele uradio Dušan Tadić, koji je sa Ajaksom izbacio kraljevski klub posle pobede od 4:1 u revanšu osmine finala Lige šampiona.

Tadić je postigao spektakularan gol i imao fenomenalne asistencije i poteze, zbog čega je postao tek 9. u istoriji koji je dobio ocenu 10 od Lekipa.

Mnogi su posle magične partije Tadića počeli da se pitaju gde će on nastaviti karijeru, jer iako je Ajaks velikan, trenutno nije u krugu onih najbogatijih i najboljih klubova Evrope, poput upravo Reala, Barselone, Bajerna, Liverpula, Pari Sen Žermena...

Njegov agent poručio je da su dva velikana iz Italije, Milan i Roma već kontaktirali njegovog klijenta u prošlosti, ali i da i sada postoji interesovanje.

- Ko zna, možda će igrati u Seriji A u budućnosti. Oba kluba su ga želela tokom leta i jeseni. Pokušali su da ga dovedu i kada je bio igrač Sautemptona - rekao je Miloš Malenović za Kalčomerkato.

- Bio je neverovatan protiv Reala, ali i ceo tim. Mislim da nikada neće zaboraviti ovaj meč - poručio je agent.

Dušan Tadić slavi gol; Foto: AP/Tanjug

Ipak, Tadić želi da sa Ajaksom napravi nešto veliko i ističe da sigurno ostaje u Amsterdamu i da će pokušati da utiče na najbolje igrače Ajaksa, koje traže najveći klubovi Evrope, ostanu u timu.

- Pokušaću da ubedim momke da ostanu. Mi možemo da stvorimo sjajne stvari zajedno. Sigurno ostajem sledeće sezone, 100 odsto - poručio je Tadić.

VIDEO: Modrić besan napustio stadion, Tadić ga upropastio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    6. mart 2019 | 17:29

    On nema 21 godinu pa može da bira a i ovo mu jedina utakmica gde je nešto pokazao. Malo kasno.

  • BralE

    7. mart 2019 | 01:14

    Momak je solidan i kreativan igrac, ali nemojte sad kvariti njegov lik i djelo ovakvim clancima, samo zato sto je odigrao jednu utakmicu iz snova! Naravno da mu trebamo svi kapu skinuti i pohvaliti ga, jer ono je bio vrhunski fudbal sto je pokazao protiv reala i svaka mu cast, zaista svjetski nivo! Ali, brate mili, da ostanemo malo i na zemlji...

  • 001

    6. mart 2019 | 21:22

    Сад ће он у Милан....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA