≫ 

Brutalno pogodio Lukino međunožje, sudija ga "pomilovao", pa rešio utakmicu: Palas žestoko oštećen posle jezivog starta nad Srbinom

Engleske sudije definitivno ne spadaju u evropski krem, nisu ni blizu njega, sad to najbolje zna i srpski fudbaler

  • 3

Luka Milivojević i Kristal Palas "ukočili" su pred svojim navijačima, Brajton je odneo pobedu sa "Selhrst Parka" rezultatom 2:1, a u centru pažnje bili su srpski fudbaler i igrač gostiju Entoni Nokert.

Nokert je bio junak Brajtona, njegov efektan gol u 76. mintu odlučio je pobednika, međutim teško da bi uopšte došao u tu situaciju da ga je sudija, kao što je i trebalo, udaljio sa terena već u 20. sekundi utakmice.

Naime, tek što je lopta krenula krenula sa centra, Nokert je užasno neoprezno uklizao u Milivojevića, obojica su išla na loptu, a "deblji kraj" izvukao je naš fudbaler kome je rival gotovo zario kopačke u međunožje.

Vrlo bolno je to bilo po Milivojevića, start je bio žestok, pa je crveni karton "visio" u vazduhu, međutim glavni arbitar je progledao kroz prste Nokeru, pokazao mu samo žuti, ispostavilo se i rešio utakmicu.

Nokert je, nakon Lukinog gola za 1:1 iz penala, na sjajan način matirao golmana domaćeg tima i doneo Brajtonu zlata vredne bodove u borbi za opstanak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    9. mart 2019 | 16:42

    E jebiga, sada neće igrati za reprezentaciju 😂.

  • FANTOM

    9. mart 2019 | 17:14

    Englez bio brzi od Luke. To je fudbal a ne ovo idi mi ga dodji mi ga i ua sudija dole uprava. Koliko li je zvezda prebrojao. Brrrr....!

  • Baster

    9. mart 2019 | 19:00

    Jooooooj! Igrao sam 1X!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA