Samo u Srbiji: Bore se za opstanak protiv ekipe koja je u plej-ofu, a kvota na pobedu je 1.18 (FOTO)

S jedne strane Spartak, s druge Radnik iz Surdulice

  • 16

Fudbaleri Spartaka iz Subotice i Radnika iz Surudlice u nedelju od 15.00 časova igraju svoj meč 26. kola Super lige Srbije, a sudeći po kvotama na kladionici domaćin je apsolutni favorit!

Iako je Spartak 12. na tabeli sa 23 boda i grčevito se bori za opstanak, popularni kec na Subotičane iznosi neverovatnih 1.18! I to protziv ekipe koja je 8. na tabeli, mestu koje obezbeđuje igranje u plej-ofu.

Da će biti tri ili više golova na utakmici ovih timova, kvota je takođe neverovatna - 1.29, dok ostale igre u pojedinim kladionicama nisu u ponudi.

Printskrin: Meridian

Iz Radnika su najavili kombinovani tim, jer ih u sredu očekuje meč 1/4 finala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde, te je možda to donekle opravdanje da kladionice ovoliko smanje kvotu. Međutim, ostaje činjenica da je Radnik na papiru trebalo da bude favorit.

- Moraćemo da odmorimo pojedine igrače, u sredu gostujemo Crvenoj zvezdi u Kupu. Posle Zvezde, uslediće vrlo važna utakmica sa Napretkom na našem stadionu. Imamo dovoljan broj kvalitetnih igrača, momci su spremni i željni dokazicanja. I, ubeđen sam, svi koji budu dobili šansu daće maksimum - rekao je trener Radnika Milan Milanović u najavi utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baw

    10. mart 2019 | 13:12

    Kada vec pisete o kvotama de istrazite kolika je kvota da ce biti penal za Zvezdu..

  • Cubaka

    10. mart 2019 | 14:08

    Partizan treci na tabeli a Radnicki drugi sa 8+ bodova, kvota na Radnicki bila preko 3 a na Partizan 1.8-1.9, jel' to realno kada je Radnicki mnogo bolja ekipa i to je dokazala na terenu. Zar nije trebalo biti obrnuto.

  • Yngwar

    10. mart 2019 | 15:58

    Kakva liga, takav šampion. Neregularan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA