≫ 

Lacio želi srpskog reprezentativca

Fudbaler Đenove na leto menja sredinu, a Rim mu je jako blizu

  • 8

Darko Lazović, fudbaler Đenove, na leto postoje slobodan igrač a najveće interesovanje za njega pokazao je Lacio.

Povratnik u tabor Orlova definitivno neće produžiti ugovor sa sadašnjim klubom. Sve to pomno prati sportski direktor Lacja Igli Tare. Prvi kontakti izmeću Lacija i Đenove oko Darka Lazovića uspostavljeni su zimus ali Nebeskoplavi nisu želeli da plate obeštećene pa su umesto Srbina doveli Brazilca Romula na pozajmicu do kraja sezone.

30. juna našem internacionalcu ističe ugovor a Lacio želi već sad da obezbedi potpis jednog od najboljih igrača Grifonima.

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde ove sezone je odigrao 28 mečeva u svim takmičenjima za Đenovu i postigao dva gola uz četiri asistencije, a kao nagrada za dobre partije stigao je nedavni poziv Mladena Krstajića u reprezentaciju Srbije za mečeve sa Nemačkom i Portugalijom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LAKI

    12. mart 2019 | 18:35

    Pozvan je jer je decko to svojim igrama odavno zasluzio. Pre nego sto komentarisete procitajte lepo kazu da mu istice ugovor i svakako ne moze biti prodat vec ce otici kao slobodan igrac. A decko je vrlo dobar fusbaler solidna tehnika, brz i prodoran svakako mnogo korisniji od rukavine. Sportski pozdrav.

  • DrNo

    12. mart 2019 | 16:52

    Pozvan da bi se prodao i da bi odredjeni krugovi dobili procenat.Klasika Srpskog fudbala se nastavlja.

  • Lepi

    12. mart 2019 | 17:07

    Kakav selektor takavi igrc-i.Ovaj,Radonjic itd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA