≫ 

Novi šamar za Partizan! Subotičani se poigrali u Humskoj sa 3:1, crno-belima preti pad na 4. mesto! (VIDEO)

Dobro je počeo Partizan novi meč, ali je sve upropastio posle prve prilike gostiju

Fudbaleri Partizana domaćini pretrpeli su novi žestok udarac u 27. kolu Superlige, Spartak ih je preokretom pobedio sa 3:1!

Crno-beli i Subotičani sastali su se u Humskoj, a ova utakmica je druga za novo privremeno trenersko rešenje u vidu Žarka Lazetića.

On je uspešno startovao kao zamena Zorana Mirkovića u Kupu eliminisavši Napredak u Kruševcu, ali se nije proslavio u superligaškom duelu sa Subotičanima.

Štaviše, ukoliko Čukarički pobedi Vojvodinu u nedelju, crno-beli će pasti na 4. mesto Superlige! Vezali su tri poraza igrači PArtziana, posle remija sa Zvezdom, izgubili su od Voždovca i Vojvodine, pre susreta sa Subotičanima. Sa druge strane, Subotičani su vezali treću pobedu i čak mogu da se nadaju plej-ofu, imaju teoretske šanse za gornji dom.

Foto: MN Press

Dobro je utakmica otvorena u režiji crno-belih, u opštoj ofanzivi su bili domaćini, ali samo do 18. minuta kada je izjednačio Denković.

Rikardov gol iz Partizana bio je svetla tačka igre crno-belih, koji su u prvih 10 minuta potpuno pritisli Subotičane.

Njima je lep dribling uz gol Denkovića dao krila, "namirisali" su ranjivost Partizana i krenuli da se nadigravaju, u čemu se Partizan nije snašao.

Foto: MN Press

Naročito je to kulminiralo kada su se povredili Miletić i Pantić, okosnice ekipe. Usledile su prinudne izmene, a onda je Spartaku poklonjen gol...

Nemanja G.  Miletić je poslao loptu pravo na nogu Đeniću i to je bilo kobno po crno-bele, koji su jalovo pretili i jasno je da tek sledi pravo resetovanje u Humskoj!

Za kraj, Obradović je iz kontre u nadoknadi dotukao grogirani tim Žarka Lazetića za 3:1!

TOK MEČA

94. minut - Novi šamar za Partizan, iz kontre je Stojković primio gol za 1:3! Obradović je strelac.

93. minut - Šest minuta nadoknade se igra, u 3. je Otašević pobesneo jer se nije svirao faul Partizana u napadu. Šutirao je posle toga opasno Nikolić, pa se Otašević posvađao sa sudijama.

84. minut - Spartak čuva vođstvo, a vreme se troši i na izmene, Mladenović i Đorđević su dobili priliku.

64. minut - Opet je mogao Partizan do gola, Rkardo se spetljao pri ziceru, Ostojić mu je skinuo šut.

62. minut - Umalo evrogol Zakarića, lepo je uhvatio volej, ali nije uspeo da izjednači udarcem pod prečku...

53. minut - Denković je uzdrmao prečku! Stojković deluje toliko indisponirano da čak nije ni želeo da interveniše, samo je pogledom ovo ispratio...

51. minut - Novi šok za Partizan! Loše su reagovali crno-beli u odbrani, lopta se odbila do Đenića koji poklonu nije mogao da odoli - 1:2!

50. minut - Odličan prodor Tošića po desnom krilu, dodao je Nikoliću, koji sa 10-ak metara nije mogao da šutira idealno, pokrili su prostor gosti.

45. minut - Kraj poluvremena, čini se da je ipak Spartak bio za nijansu bolji, naročito je Denković bio hrabar, jednom je još bacio Stojkovića na muke...

38. minut - Otvorena je igra, na obe strane se ređaju šanse, Spartak je osetio ranjivost crno-belih i krenuo u napad! Ipak, golmani su bili na visini zadatka, a Partizan opasno kuburi sa povredama. Morao je i Pantić van igre, zamenio ga je Zoran Tošić.

28. minut - Veliki peh za Partizan, povredio se Miletić, izašao je i u naletu besa čak bacio kopačku i kostobrane na reklame... Zamenio ga je Šehović.

18. minut - Kakav udarac za Partizan! Već iz prve prilike Spartak je izjednačio, preko Denkovića! Sjajno je igrač Subotičana lomio fintama Miletića, pre završnog udarca sa 20-ak metara!

10. minut - Spartak deluje kao tim koji je došao skupo da proda kožu, skoro da nije prešao pola terena, samo je ejdnom delovalo da će kontra uslediti, ali je talentovani Pavlović uz remplovanje oduzeo loptu.

Foto: MN Press

8. minut - Igranje rukom u šesnaestercu! Bilo je to dovoljno da se pokaže na belu tačku, Rikardo je hladnokrvno i odlično izveo penal.

5. minut - Opšta ofanziva Partizana! Svim silama idu crno-beli, Rikardo je izblokiran u velikoj šansi, posle sjajne kombinacije Pantića i Zakarića.

Foto: MN Press

Partizan - Spartak 1:3

(Rikardo 8 - Denković 18, Đenić 50, Obradović 93)

Partizan: Stojković, Miletić R, Pavlović, Valijente, Miletić N (od 28. Šehović), Šćekić (od 57. Kosović), Zdjelar, Pantić (od 40. Tošić), Nikolić, Zakarić, Rikardo

Spartak: Ostojić, Otašević, Kerkez, Tekijaški, Milošević, Glavčić, Denković, Obradović, Tufegdžić (od 68. Mladenović), Marčić, Đenić (od 83. Đorđević)

SUPERLIGA, 27. kolo

Petak

Bačka - Dinamo Vranje 5:1

Subota

Partizan - Spartak 1:3

Zemun - Radnički Niš 0:1

16. 00 Radnik - Napredak

18.00 Mačva - Proleter

Nedelja

17.00 Rad - Crvena zvezda

18.00 Mladost - Voždovac

19.00 Vojvodina - Čukarički

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Lazetić pred Spartak: Svima nam je laknulo posle Kruševca, tu sam da odradim dve utakmice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA