≫ 

Srbija ima špica talentovanijeg i od Jovića, zapamtite to ime! Bivši as Partizana pohvalio mladog napadača Zvezde

Jović i Joveljić u paru i srpskog napada će se svi plašiti

  • 5

Bivši reprezentativac Jugoslavije i igrač Partizana, Borusije Dortmund i Minhena 1860 Miroslav Stević rekao je da je napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić ima mogućnost da bude bolji igrač od Luke Jovića.

Jović je ove sezone potpuno "zapalio" Nemačku golovima u svim takmičenjima za Ajntraht i sebi dodatno podigao cenu pogotkom protiv Pancera u prijateljskoj utakmici u Volfsburgu. Stević veruje da zna razlog za odličnu formu centarfora tima iz Frankfurta.

- Razlog zašto momci sa prostora Juge (Jugoslavije) igraju dobro (Jović, Kostić, Gaćinović, Rebić) jeste doreltpr Fredi Bobić... a prošle sezone je bio Niko Kovač - kaže Stević i dodaje da ipak postoji i jedan igrač za koga misli da je veći kapacitet.

- Napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić. On je fantastičan golgeter sa velikim potencijalom, većim i od Jovića. Joveljić je kompletan i agilan igrač, trebalo bi da zapamtite to ime.

Ali, tu je i Dušan Vlahović iz Fiorentine, došao je iz Zvezde, mlad je. Joveljić i on su dvojica koja bi mogla da budu zanimljiva u Bundesligi - rekao je Stević za nemački Sport1.

Govoreći o meču između Srbije i Nemačke, Stević kaže da je ta utakmica važna, ali da će Mladenu Krstajiću prioritet biti Portugal. Prokomentarisao je i dobre igre Gaćinovića i Kostića, ali i neke nove nadolazeće nade poput Nikole Milenkovića.

- On je skroman dečko i tipičan primer Partizanove fudbalske škole. Zahvaljujući profesionalizmu i prizemnosti završiće u nekom velikom klubu. Ima sve kvalitete potrebne vrhunskom štoperu, iako često igra kao desni bek u Fiorentini - rekao je Stević.

VIDEO - Zašto je Zvezda morala da proda Luku Jovića za "siću", a danas Real i Barsa nude za njega 45 miliona evra?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA