≫ 

Mesiju brzo preseo povratak u tim Argentine: Venecuela za poluvreme lupila dva šamara Leu! (VIDEO)

Leo ne može sve sam i to se videlo na meču gde je Argentina izgubila sa 3:1

  • 2

Fudbaleri Argentine gubili su od Venecuele u prijateljskom meču sa 2:0 već na poluvremenu, da bi na kraju izgubili sa 3:1

Na stadionu Vanda Metropolitano u Madridu, Argentina i Venecuela su se suočile u prijateljskom meču, a već u 6. minutu je Rondon postigao gol, da bi Muriljo pred pauzu povisio na 2:0. Na kraju i tačka Josefa Martineza sa penala, za 3:1 i još nekoliko zrelih prilika i utisak da je Venecuela ovako mogla do ujutru. Opet ne bi izgubila.

Inače, Lionel Mesi imao je zapaženu partiju, u nekoliko momenata je maestralno progirao saigrače, ali to nije donelo rezultat.

Iza njega su Paredes i Lo Selso, igra sa Gonzalom i Lautarom Martinezom, koji se nisu proslavili.

Sa druge strane, Rondon je već u 6. minutu pobegao odbrani u ofsajd zamci, Muriljo je sa 20-ak metara poslao projektil u mrežu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D

    23. mart 2019 | 00:53

    Ne može sve sam kad uobraženko ne želi u timu ni Dibalu ni Aguera ni Iguaina, zbog njega su i ispali na svetskom prvenstvu jer je on kreirao tim, to svi znaju, on jeste odlican ali treba da shvati da neke stvari treba da prepusti treneru i da je njegov zadatak na terenu a ne van njega... Neka mu je...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA