Saša Popović odgovorio hejterima: Kad fudbaleri mogu da komentarišu Zvezde Granda, zašto ja ne bih pričao o fudbalu?

Direktor Grand produkcije za naš portal otkrio kako je došlo do toga da on bude stručni konsultant

  • 32

Mnoge je iznenadilo kada su u studiju Sport kluba i televizije Nova S u studiju pred meč Portugalija - Srbija videli direktora Granda Sašu Popovića.

Na društvenim mrežama se povela žestoka rasprava. Usijao se Tviter, a u komentarima nisu štedeli ni Novu S, ni Popovića, sumnjajući u njegovu kompetentnost da komentariše meč.

Pozvali smo Sašu Popovića, kako bismo čuli njegov odgovor na kritičke komentare, ali i to otkud uopšte on u studiju kao konsultant uoči utakmice.

- Pozvali su me iz Sport kluba kao nekog ko je svojevremeno igrao fudbal i kao nekog ko je ozbiljan fan reprezentacije Srbije, odnosno neko ko veoma podržava nacionalni fudbal. Organizatori prenosa želeli su malo drugačije komentatore od onih koje smo navikli da gledmo i slušamo u dosadašnjoj praksi, želeli su ljude iz javnog života koji prate i vole fudbal. Ovog puta smo bili mi, u budućnosti će biti neko drugi. U svakom slučaju, svi smo tu bili sa istom željom - da Srbija bude odlična i da uspe u svom pohodu za plasman na Evropsko prvenstvo. Ispostavilo se da smo bili srećne ruke - rekao je Saša Popović za Telegraf.

Preneli smo mu da je dobio pregršt negativnih komentara zbog pojavljivanja u studiju, ali on je imao odgovor za hejtere.

- Pa, kad fudbaleri, generalno sportisti, mogu stalno da komentarišu Zvezde Granda, pevače i muziku uopšte, Zbog čega ja ne bih mogao da pričam o fudbalu, koji sam svojvremen igrao - uz osmeh je odgovorio direktor Granda.

Za kraj, pitali smo ga da oceni utakmicu i koliko je zadovoljan rezultatom i veruje li da će Orlovi uspeti da se plasiraju na EURO.

Saša Popović veruje u ove momke; Foto: Tanjug/AP

- Jedna od najuzbudljivijih i najdramatičnijih utakmica koju smo imali prilike da gledamo u poslednje vreme. Bod veliki kao kuća! Ova utakmica dala je veliku šansu Srbiji u borbi za plasman, pokazala je da borbenošću naših fudbalera može dostojno da se nosi i brani dres reprezentacije, čak i bez nekoliko ključnih igrača. S nestrpljenjem očekujem naredne utakmice, jer smatram da smo sada kao reprezentacija ozbiljan potencijal i da Srbija u budućnosti, a povratkom svih igrača, sigurno više neće biti autsajder, več izaraziti favorit - zaključio je Saša Popović za Telegraf.

VIDEO: Ronaldo o utakmici sa Srbijom: Osim penala nisu imali ništa!

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • porucnik

    26. mart 2019 | 17:11

    kad moze vulin da vodi vojsku,moze i ovaj da komentarise fudbal!!!

  • vuk

    26. mart 2019 | 16:45

    nisi strucnjak ali nisi ni toliko lose komentariso

  • Aca

    26. mart 2019 | 16:24

    Covek voli fudbal ako mu se komentarise nek komentarise svakako prenosi neka tamo leva televizija a ne RTS sramota a i onaj Ivanovic taksista komentatoror uzas!Ne zna nista o fudbali pa sto ne bi i Popovic komentarisao dalje ide dalje ide hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA