≫ 

Odbrana i gol sezone u samo pola sata! Pobeda Udinezea u senci dva spektakularna poteza, ne zna se koji je bolji od kojeg (VIDEO)

"Zebre" živnule na Tudorovom debiju

  • 0

Golman Udinezea Huan Musa i njegov saigrač Rolando Mandragora udarili su najjači pečat u pobedi nad Đenovom od 2:0 u 29. kolu Serije A.

Uz njih, i Stefano Okaka-Čuka, strelac vodećeg gola za domaći tim, bio je na visini zadatka, ali slava sa ovog meča pripada gore pomenutom dvojcu zbog dva neverovatna poteza.

Mandragora, koji je stigao iz Juventusa, postigao je jedan od najspektakularnijih golova viđenih ove sezone: primio je loptu na grudi na nekih dvadesetak metara od gola, a onda, ne čekajući da padne, poslao je u rašlje gola gostiju - bum!

Pogledajte malo remek delo od skora italijanskog reprezentativca.

Gol Mandragore je praktično "ubio" utakmicu, "Zebre" su išle ka pobedi, međutim svašta je moglo da bude da se u finišu neverovatna sreća i čudesni refleks golmana Musa nisu isprečili izjednačenju.

Potpuno je neverovatno kako je u dve situacije, u samo nekoliko sekundi, odreagovao čuvar mreže Udinezea: prvo je ramenom nekako skrenuo loptu na prečku, nakon udarca Ivana Radovanovića, a onda je još čudesnije uspeo da zaustavi loptu na gol-liniji, iako je jedva usapeo da je vidi iza sebe.

Tek kada pogledate video shvatićete koliko je Udineze imao sreće u ovoj situacije i sreće što među stativama ima ovakvu "mačku".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA