Milojević posle Mačve: Imaćemo internu analizu zbog tog prostora!

Trener crveno-belih je pohvalio i Delije još jednom

  • 10

Jeste Crvena zvezda pobedila Mačvu rezultatom 2:1, ali isto tako trener crveno-belih Vladan Milojević ima razloga za određeno nezadovoljstvo.

Pogotovo zbog činjenice da igrači srpskog šampiona nisu dobro iskoristili određeni prostor, što je i sam MIlojević potvrdio.

- To je za internu analizu. Znali smo da će biti teška utakmica. Detektovali smo ono što je trebalo, pogotovo u drugom poluvremenu. Moram da priznam da je Mačva dobra ekipa, znao sam da će biti teško. Znam Darka Tešovića dosta dugo i znam da su nas dobro skautirali, jako teško gube, imali su šest vezanih utakmica bez poraza. Borbena su ekipa, igraju sa dosta strasti i zaslužuju da se nađu u plej-ofu - naglasio je Milojević.

Zvezda je upisala 25. ovosezonski trijumf u domaćem prvenstvu, a naredni izazov je u sredu, 3. aprila, od 17 časova na gostovanju Bačkoj.

Ben je Zvezdi doneo pobedu sa bele tačke Foto: MN Press

- Bili smo bolji za taj jedan gol. Želim Mačvi sve najbolje, mi se okrećemo sledećoj utakmici, treba i da se odmorimo. Imali smo dosta igrača van ritma i nekoliko povređenih, Rodić je odigrao posle toliko vremena. Strpljiv sam i polako ih vraćamo u ritam.

Milojević je, kao i njegovi izabranici, uživao u odličnoj atmosferi na Marakani, jer su Delije još jednom priredile spektakl na tribinama.

- Želim da se zahvalim navijačima na podršci, još jednom su priredili fantastičan ambijent. I teren je bio izuzetan za igru, dobar protivnik i lepa utakmica, možda i malo van okvira Superlige. Navijači daju sve od sebe da pomognu ovim momcima i sve u svemu bio je stvarno prelep ambijent - završio je Milojević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    30. mart 2019 | 22:34

    Vidi prijatelju ,mi igramo katastrofa .

  • Zveki

    30. mart 2019 | 22:44

    Naj lazniji trener ikada...pa druze imas tri ekipe,sudije uvek vetar u ledja. Putuj igumane lažni

  • Novica

    31. mart 2019 | 09:12

    Kao veliki navijac c zvezde puno toga mi smeta u igri mog tima pa da pocnem po redu. Prvo kod drugog gola pre penala nas igrac je bio u ofsajdu a dali je bio penal nek bude sudisko uverenje .drugo igru koju imamo oodseca me na vreme dok je bio grif bozovic lopta ide samo unazad , dalje ni jednu utakmicu ne pocnemo u istom sasatavu uvek bar 4 novih igraca . Pa to ni barcelona ne radi a mi kao mozemo uvek da izvedemo drugi tim . Miloje ne zanosi se . Causic je nase dete ali trenutno ne zasluzuje mesto jovicic je trenutno bolji u svim elementima igre boaci katastrifa.itd . I jos ovo mi izgleda nismo vise fk c zvezda vec export inport cz pa terzicu preporucujem da otvori trzni centar pa sve igrace na izlog . Ja hocu zvezdu koja ce da igra osvaja trofeje a ne neki outlet nadam se da cete mi ovo objaviti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA