≫ 

Hrvatska je najjača: Figo analizirao meč Portugalije i Srbije, pa prokomentarisao Eks-Ju reprezentacije!

Figo smatra da se na našim prostorima može naći veliki broj kvalitetnih fudbalera

  • 1

Proslavljeni portugalski fudbaler i aktuelni savetnik UEFA Luis Figo bio je gost gradonačelnika Sarajeva Abdulaha Skake, gde je došao na njegov poziv. 

Tokom boravka u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, on je dao intervju za N1 televiziju, gde se, između ostalog, dotakao i reprezentacije Srbije i meča koji je igrala sa njegovom zemljom. Naime, Figo smatra da remi sa Orlovima, za Portugaliju ne predstavlja željeni start kvalifikacija.

- Pa, kada je u pitanju rezultat, nismo počeli kako smo želeli, jer na početku uvek želite pobede, ali igra je, mislim, bila dobra. Imali smo mnogo šansi protiv Ukrajine, protiv Srbije takođe. Ali to je fudbal, ponekad lopta jednostavno neće u gol, ali što se tiče igre, ekipa je pokazala dobru igru.

VIDEO: Ronaldo o utakmici sa Srbijom: Osim penala nisu imali ništa!

Takođe, novinara je zanimalo, koja selekcija sa Eks- Ju prostora je najjača.

- Ovaj region ima potencijal da daje sjajne igrače, ali trenutno, prema rezultatima, to je Hrvatska, jer su finalisti Svetskog prvenstva.

- Možda nisu najbolje krenuli kvalifikacije, to je tačno, ali ako gledamo poslednje rezultate, oni su najjači. Ne znam šta će se dešavati u budućnosti jer ne mogu predvideti, ali dobrih igrača možete pronaći ovde u BiH i Srbiji, tako da mogu samo pričati o onome što su poslednji rezultati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA